Fili BROW

Veerlaan 21A, Rotterdam, 3022ML

Sorry, Fili BROW is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

ADAM | EVE aesthetics

903 reviews
Schiedamsedijk 3, 3011 EB Rotterdam, Nederland

Moekie's Cookiecare Salon

279 reviews
Groene Hilledijk 194B, Rotterdam

DayLeeBeauty

54 reviews
Goudsewagenstraat 46, 3011RL Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
38 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
netjes in vorm en bijpassend bij mijn gezicht.
Perfect!
Heel tevreden met de behandeling.
Hele fijne sfeer. Er wordt goed gekeken wat bij jou gezicht past en wat je zelf wil. Er wordt ook advies gegeven. Je merkt aan alles dat de eigenaresse kennis van zaken heeft
Mijn wenkbrauwen zijn mooier geworden dan ooit. Thao kijkt goed naar jouw gezicht en past de vorm van je wenkbrauwen daarop aan. Super tevreden met het resultaat en ik kom zeker terug!
Toon meer reviews...

Over

Fili BROW
Veerlaan 21A
3022ML Rotterdam

De salon van Thao - eigenaresse van de Fili BROW Rotterdam - is gevestigd in Katendrecht. Fili BROW Rotterdam is een bubbelstudio boven de Fenix Loods waar je terecht kunt voor diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Thao heeft meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van threading, wimperlifting en het waxen van wenkbrauwen. Je kunt ook bij haar terecht voor het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Thao ziet het vormgeven van wenkbrauwen als een ware kunstvorm. Dus je kunt ervan uitgaan dat je de salon verlaat met wenkbrauwen die perfect bij je gezichtsvorm passen!

Goed om te weten: je kunt alleen contant betalen en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Thao kan de telefoon niet opnemen omdat ze doof is. Ze heeft een implantaat om te horen. Omdat Thao haar hele leven op haar ogen vertrouwd heeft is haar specialiteit het mooier maken van ogen en het gebied rond de ogen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten