Reviews

4,7
45 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Drie maanden terug voor de 1e keer geweest ivm frons rimpel. Zo enorm blij met het resultaat dat ik een vervolgafspraak had afgelopen vrijdag. Nu voor de rimpel op m'n voorhoofd en ook nog een klein beetje in de frons. Ik met angst voor naalden vind het enorm meevallen. Ik blijf zeker terug gaan :)
Chantal
9 dagen geleden
Sormeh
16 dagen geleden
Roos
één maand geleden
Mariella
één maand geleden
Echt super geholpen door Dokter Schlink. Super leuk en relaxed ontvangst en stelde mij heel erg op me gemak. Ook dacht ze goed mee en gaf ze goed advies en uitleg. Het resultaat begon ik na 3 dagen al te zien en ik ben echt helemaal enthousiast geworden. Ik zat er aan het begin best tegen op , omdat ik het toch wel eng vond, maar ben zo super goed geholpen en het is me echt heel erg meegevallen. Ik kom zeker nog veel vaker terug.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Filler Cottage Injectables
Heemraadssingel 137
3022CD Rotterdam

Filler Cottage Injectables is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met botox en fillers. Heb je een vermoeide uitdrukking, een boze frons of zou je meer volume in je wangen of lippen willen? Deze salon biedt het allemaal. De behandelingen die worden uitgevoerd variëren van rimpelbehandelingen met hyaluronzuur of botox, tot het vergroten van je lippen. Naast huidverjonging en rimpelbehandelingen worden er ook medische behandelingen geboden. Je kan bijvoorbeeld ook terecht voor een migraine behandeling met botox.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt