FIX You Up Reviews

Smetsakker 7, 5625SG Eindhoven

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
35 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bij deze lieve vrouw voel je je direct thuis. Ik ga niet graag naar de kapper want niet iedere salon weet hoe ze krullen moeten knippen maar deze dame weet wat ze doet! En of dat ik blij de deur uit gelopen ben! Mijn haar is weer tot leven gekomen. Je krijgt er een rugtas met tips en tricks bij om je haar te verzorgen. Al met al ben ik ervan overtuigd dat ik hier terug kom en dat de kapper voor mij vanaf nu geen straf meer is.
Ontzettend kundige kapster die de tijd neemt om helemaal naar wens te knippen. Keer op keer ben ik erg tevreden met het resultaat.
Het is over het algemeen een goede, leuke en gezellige avond geweest. We zijn gestart met een "wat wil je" gesprekje. Van daar uit heeft ze mij een goed advies gegeven. We hebben gezellig zitten kletsen terwijl Corinne mijn haren verfde en knipte. Het knippen heeft ze echt super gedaan. Het is precies zoals ik wilde, ze heeft goed aangevoeld wat ik wilde met mijn haar. Het verven is ook goed gedaan. Maar zou iets proffesioneler mogen. Maar vooralsnog ben ik echt super tevreden de deur uit gelopen. En Corinne is echt een leuk mens.
Hele aardige kapster en kan goed knippen. Kom zeker terug.
Het was een hele leuke middag! Ze heeft mij van heel fijn advies voorzien en het eindresultaat mag er zijn!
1
2
34
6