Reviews

4,1
6 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Marjolein
één jaar geleden
Ik ben heel blij dat ik terecht kon voor deze Reiki-behandeling. De ontvangst was heel prettig en ik kon aangeven wat ik nodig had. Wolter hield hier echt rekening mee naar mijn gevoel, en dat helpt bij nog meer ontspanning. In deze stressvolle tijd kan ik ondersteuning d.m.v. van Reiki goed gebruiken! Dank je wel Wolter dat je hebt geholpen om mij zo'n aangename ervaring te geven! Absoluut een aanrader :)
Anoniem
één jaar geleden
De behandeling aan mijn schouder heeft enorm geholpen: de pijn is (nog steeds) een stuk minder. Ik ga zeker voor vervolgbehandelingen. Fijne bijkomstigheden: - de therapeut is een rustig en fijn persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt; - de behandeling is tegelijk rust- als energiegevend; ik voelde me achteraf heel relaxed, maar ook erg helder van geest; - erg fijne ruimte in een leuke buurt!
één jaar geleden
Goede en snelle communicatie over afspraak. Praktijk is goed bereikbaar. Prettige betrokken therapeut en professionele behandeling in fijne omgeving. Ik voelde mij na afloop goed en ontspannen.
één jaar geleden
I had a great Reiki-session at Fix. Wolter is a very professional reiki-master. He really listened to my body and mind and directly knew my 'weak' spots. I felt really good for a week after the treatment; no stresss, sleeping well, no pain, no headache. Totally relaxed!
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Fix
Borneostraat 38
1094CL Amsterdam

De Borneostraat ligt in het leuke en opgeknapte deel van de Indische buurt. Hier heeft Wolter zijn praktijk Fix gevestigd. Hij is gespecialiseerd in Reiki. Reiki is de energie die je nodig hebt om te leven. Door allerlei factoren kan er in je lichaam een tekort aan deze energie ontstaan. Gevolg is dat ziekten meer vat op je hebben en het herstelproces moeilijker verloopt. Door middel van een Reiki behandeling gaat de energie in je lichaam weer stromen en worden de blokkades opgeheven. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt