Reviews

4,6
62 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Precies zoals ik hoopte, de juiste nuances in de kleur aangebracht. Inmiddels al de nodige complimenten gekregen. Van Flash Hair word ik altijd blij!
Anoniem
24 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Exact volgens afspraak, vakkundig geknipt voor een mooie prijs.
Peter
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat!
Frederike
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Al bij verschillende kappers geweest maar nooit tevreden. Tot dat ik bij Flash Hair terecht kwam. Verteld wat mijn wensen waren hoe ik het wou hebben. Ze heeft ook precies verteld wat er wel en niet kon met mijn haar. Nou en aan mijn wensen is volledig voldaan. Eindelijk eens een kapster die eens goed luistert naar de wensen van een klant. En de volgende afspraak staat al weer gepland. Eindelijk liep ik eens tevreden bij een kapper weg.
Nel
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Hele fijne kapster. Heeft veel ervaring en knipt erg goed!
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Flash Hair
Kimwierde 33
1353DC Almere

Na een grondige verbouwing is het pand van Flash Hair nu een flitsende en eigentijds ingerichte salon. De ervaren hairstylisten popelen om je haarstijl perfect te machten met je gevoel en persoonlijkheid. Ze verwezenlijken dit door goed te luisteren en al hun ervaring, stijlgevoel en vakmanschap in te zetten om The Looks te realiseren waar jij je goed bij voelt. Ook maken ze gebruik van het toonaangevende merk Redken. Stap binnen en ervaar de weldaad van hairstylisten die alles weten van mensen en hun haar wensen. Welcome to ‘Hairstyling to fit your personality’.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:1517:30
Woensdag
09:1517:30
Donderdag
09:1517:30
Vrijdag
09:1517:30
Zaterdag
09:1516:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt