Reviews

4,6
59 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Al bij verschillende kappers geweest maar nooit tevreden. Tot dat ik bij Flash Hair terecht kwam. Verteld wat mijn wensen waren hoe ik het wou hebben. Ze heeft ook precies verteld wat er wel en niet kon met mijn haar. Nou en aan mijn wensen is volledig voldaan. Eindelijk eens een kapster die eens goed luistert naar de wensen van een klant. En de volgende afspraak staat al weer gepland. Eindelijk liep ik eens tevreden bij een kapper weg.
Nel
11 dagen geleden
Hele fijne kapster. Heeft veel ervaring en knipt erg goed!
Anoniem
2 maanden geleden
Wat een verschil met andere kappers!!! Na vele omzwervingen eindelijk de vakvrouw gevonden die doet zoals ik het wilt hebben. Wat anderen niet is gelukt heeft Pauline voor elkaar gekregen. Zij heeft mij van een nieuwe en moderne look voorzien. Wat een kanjer! Ik ben weer helemaal het mannetje en super tevreden. Echt een aanrader en Pauline, je hebt er weer een vaste klant bij.
Don
2 maanden geleden
Colly
3 maanden geleden
Ik ben altijd wat huiverig voor kappers, maar hier ga ik voortaan met een gerust hart terug. Ze nam echt de tijd voor me, heeft verstand van haar vak en daarbij ook eerlijk in wat er (nog) niet kan. Het eindresultaat is prachtig en oogt heel natuurlijk, de balayage loopt perfect over vanuit mijn nu in mijn eigen kleur geverfde wortels. Daarnaast is dankzij de Olaplex en goed vakwerk mijn haar nu zachter en voelt sterker dan voordat er uberhaupt kleur in ging.
Tika
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Flash Hair
Kimwierde 33
1353DC Almere

Na een grondige verbouwing is het pand van Flash Hair nu een flitsende en eigentijds ingerichte salon. De ervaren hairstylisten popelen om je haarstijl perfect te machten met je gevoel en persoonlijkheid. Ze verwezenlijken dit door goed te luisteren en al hun ervaring, stijlgevoel en vakmanschap in te zetten om The Looks te realiseren waar jij je goed bij voelt. Ook maken ze gebruik van het toonaangevende merk Redken. Stap binnen en ervaar de weldaad van hairstylisten die alles weten van mensen en hun haar wensen. Welcome to ‘Hairstyling to fit your personality’.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:1517:30
Woensdag
09:1517:30
Donderdag
09:1517:30
Vrijdag
09:1517:30
Zaterdag
09:1516:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt