Reviews

4,5
54 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wat een aanrader! Voor het eerst geweest, was altijd nogal angstig voor de kapper omdat er vaak teveel van mijn lange haar wordt gehaald. Pauline luistert tenminste.. Het was ook lekker ontspannen en gezellig. Kom snel terug voor een zomer kleurtje..
w wenteler
één maand geleden
Anoniem
3 maanden geleden
Eerder ging ik altijd naar een goedkope kapper, omdat ik meestal alleen mijn puntjes geknipt wil hebben. Nu wilde ik graag mijn haren in een ander model laten knippen en het geverfd hebben. Pauline heeft mij echt super geholpen en ik ben heel blij met het eindresultaat. Ze heeft een speciale kleuring techniek gebruikt waarvan ik het bestaan niet eens vanaf wist. Je ziet niet eens dat ik mijn haar geverfd heb, zo natuurlijk ziet het er uit. Ik heb het geld er zeker wel voor over en door de balayage techniek zal je geen/bijna geen uitgroei bij mij zien dus ik hoef het minder vaak te laten verven. Ik raad Flash Hair zeker aan.
Lonneke Feijten
4 maanden geleden
Inmiddels drie keer bij Pauline geweest en ik blijf zeker komen. Ze weet snel wat de klant bedoelt en denkt ook goed mee. Wat ik vooral erg waardeer is dat ze eerlijk is in wat mooi zal staan en wat niet. Ik loop telkens weer met een tevreden gevoel de deur uit!
Anouk van Achteren
4 maanden geleden
Enkel puntjes laten knippen resulteerde in 2 hele scheve kapsels. Ongelofelijk dat een kapster niet eens recht kan knippen!
Anoniem
5 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Flash Hair
Kimwierde 33
1353DC Almere

Na een grondige verbouwing is het pand van Flash Hair nu een flitsende en eigentijds ingerichte salon. De ervaren hairstylisten popelen om je haarstijl perfect te machten met je gevoel en persoonlijkheid. Ze verwezenlijken dit door goed te luisteren en al hun ervaring, stijlgevoel en vakmanschap in te zetten om The Looks te realiseren waar jij je goed bij voelt. Ook maken ze gebruik van het toonaangevende merk Redken. Stap binnen en ervaar de weldaad van hairstylisten die alles weten van mensen en hun haar wensen. Welcome to ‘Hairstyling to fit your personality’.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:1517:30
Woensdag
09:1517:30
Donderdag
09:1517:30
Vrijdag
09:1517:30
Zaterdag
09:1516:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt