Reviews

4,8
67 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik was flink te laat omdat ik het lopend niet kon vinden en ondanks dat was er nog alle tijd. Geen pijnlijke behandeling en ik zag de volgende dag al een verschil bij mijn kaaklijn.
Iemand
14 dagen geleden
Gezellige ontvangst en goede uitleg over de behandeling. De behandeling is goed te doen, je voelt op sommige plekken de prikkeling iets meer. Het resultaat heeft wat tijd nodig, dat wacht ik nog even af👍
Margreet
één maand geleden
Fantastisch. Danny nam de tijd, maakt dat je je op je gemak voelt eb geeft een kundig (kleur) advies. Het is er klein maar fijn en daardoor heel gezellig. Geen gelikte salon waar je een nummer bent maar persoonlijk en op maat.
Remke
één maand geleden
Voor de tweede keer gellak laten doen en wederom onwijs mooi. De eerste keer is het super lang blijven zitten. En het was weer gezellig en lekker snel. Een aanrader.
Anoniem
één maand geleden
Eindelijk mijn nagelsalon in Haarlem gevonden. Danny is een topper en is ook nog eens erg gezellig. Mijn nagels zijn prachtig!
Rianne
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Flawless Beauty Shop
Spiegelstraat 3
2011BN Haarlem

Het team van Flawless Beauty Shop in Haarlem heeft al jaren ervaring in de beautywereld. Zij reflecteren de schoonheid graag van binnen naar buiten. Iedereen is van harte welkom voor O.P.I.-nagelbehandelingen en no-nonsense skin care. De effectieve behandelingen worden speciaal voor jou op maat samengesteld. De specialisatie van de salon ligt bij huidverjonging en huidverbetering. Naast de invloed van producten wordt je eigen huid ook aan het werk gezet voor een optimaal resultaat. Feel Flawless, be Flawless and look Flawless.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
15:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
12:0018:00

Huidklinieken in de buurt