Flawless Beauty Shop

Spiegelstraat 3, 2011BN Haarlem
4,8
81 reviews
Spiegelstraat 3, 2011BN Haarlem

Reviews

4,8
81 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben heel vriendelijk verwelkomt, Danny is een super lieve man, heel open en eerlijk. Hij laat je je wensen uitspreken en waar je je niet tevreden bent over jezelf, aan de hand daarvan wordt er advies en tips met elkaar uitgewisseld. Heel fijn vondt ik het. Ik ga weer over 4 weken terug voor mijn 2e behandeling voor mijn hele gezicht. Ik kan nu over de resultaat weinig zeggen omdat het kort geleden is, maar ik kom hier zeker op terug na 4 a6 maanden ✌🏻.. wel kan ik erbij zeggen dat de behandeling heel goed voelde tijdens en erna.. en klein resultaat kan zien aan mijn ogen.. .. voor de rest super leuk en aardig en prefesioneel ben ik geholpen. Liefsssss Oiarda
Oiarda
één dag geleden
Kim
5 dagen geleden
Vorige week voor het eerst de hydra facial gehad, was heerlijk! De salon is klein, persoonlijk en smaakvol ingericht, Danny zelf geeft goede uitleg en laat je meteen op je gemak voelen! Mijn huid ziet er echt een stuk stralender uit na de hydra facial!
Robin
16 dagen geleden
Gul
22 dagen geleden
Goed opgevangen, duidelijke uitleg en er komt nog een nazorg, dit maakt het helemaal compleet.
Ceylan
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Flawless Beauty Shop
Spiegelstraat 3
2011BN Haarlem

Het team van Flawless Beauty Shop in Haarlem heeft al jaren ervaring in de beautywereld. Zij reflecteren de schoonheid graag van binnen naar buiten. Iedereen is van harte welkom voor O.P.I.-nagelbehandelingen en no-nonsense skin care. De effectieve behandelingen worden speciaal voor jou op maat samengesteld. De specialisatie van de salon ligt bij huidverjonging en huidverbetering. Naast de invloed van producten wordt je eigen huid ook aan het werk gezet voor een optimaal resultaat. Feel Flawless, be Flawless and look Flawless.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
15:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
12:0018:00

Huidklinieken in de buurt