Flawless Treatments

Linnaeusparkweg 132 3, Amsterdam
Linnaeusparkweg 132 3, Amsterdam
Thuissalon

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wimpers zagen er in het begin prima uit maar werden de dagen daarna steeds lelijker en zijn achteraf als ik dat zo op internet lees overprocessed. Haren staan alle kanten op, kroezen en puntjes breken af. Volgens Esther ligt het aan mijn wimpers en daarom wil ze mij niet mijn geld terug geven, alleen een gratis behandeling maar dat wil ik natuurlijk niet. Ik loop hier nu minimaal een maand mee rond en ben ook nog eens mijn geld kwijt. Ik ben erg teleurgesteld.
Super blij met m’n nieuwe wenkies! Wat een verschil! Ga sparen voor de microblading behandeling :) alle vertrouwen in Esther!
Toon reactie salon...
nvt
Altijd top!
Top salon.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Esther
4.9
185 reviews

Over

Ik werk al zeker 6 jaar lang met grote passie voor het geven van beauty behandelingen. Wat ik vaak terug hoor van mijn klanten is dat ik heel precies werk verricht. Ik ben erg gedreven om mezelf te blijven ontwikkelen en de behandelingen die ik geef uit te breiden! Ik begrijp het belang van schoonheid en verzorging. U zult bij flawless treatments by Ess de beste kwaliteit behandelingen vinden met perfecte resultaten. Behandelingen die ik geef zijn onder andere manicure, wenbrauwen en wimperlifting. Het allerbelangrijkste vind ik dat u blij en tevreden de salon verlaat.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Esther

Vakkundig10
Ervaren5

Over

Flawless Treatments
Linnaeusparkweg 132 3
Amsterdam

Bij schoonheidssalon Flawless Treatments in Watergraafsmeer kan je terecht voor je nagels, ontharingsbehandelingen met wax en voor behandelingen van je wimpers en wenkbrauwen. Eigenaresse Esther zit al 7 jaar in het beautyvak en is dus op de hoogte van de laatste trends. Je wordt in de salon aan huis behandeld in een aparte ruimte die Esther hip heeft ingericht. Als je een behandeling boekt kan je rekenen op een moment van ontspanning want Esther neemt echt de tijd voor haar klanten.

Esther is gespecialiseerd in het verven en in model brengen van je wenkbrauwen en kijkt dan ook goed welke vorm en kleur echt bij jouw gezicht past. Leuk om te weten: je kunt je wimpers hier laten verven in een donkerbruine, zwarte en een blauwzwarte kleur.

BELANGRIJK : De ingang van de salon bevind zich bij de rechterdeur.

MaMaandag
12:0018:30
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
11:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt