Reviews

5,0
3 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb heel veel baat gehad bij de behandelingen van Omree van Flexible Minds. Waar veel therapeuten zich vooral richten op plaatselijke symptoombestrijding kijkt Omree naar het gehele plaatje en gaat via verschillende wegen opzoek naar de oorzaken. Zijn shiatsu behandelingen zijn relaxt maar doeltreffend. Daarnaast heb ik ook veel gehad aan zijn kennis over voeding, balans en ontspanningstechnieken. Hierdoor zijn veel van mijn klachten verdwenen of verminderd!
Aisha
één maand geleden
Ik vind Omree een fantastische shiatsu therapeut. De behandelingen waren zeer effectief en ontspannend, ik kom zeker terug. Echt een aanrader!
Saar
één maand geleden
Heel fijne behandeling, echt gericht op mijn vraag. Ik heb slaapproblemen maar na deze behandeling was ik zo ontspannen dat ik als een roos heb geslapen!
Heike
5 maanden geleden

Over

Flexible Minds
Lodewijk Pincoffsweg 187
3071AS Rotterdam

Omree werkt sinds 2003 als shiatsu therapeut en begint later ook als leraar. Hij doet onder andere ervaring op in een klinische instelling en een kliniek voor de behandeling van chronische pijn. Hier werkt hij samen met artsen, psychologen en andere beroepen uit de gezondheidszorg. Tijdens de behandeling geeft Omree je genoeg persoonlijke aandacht en zorgt hij ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Tijdens shiatsu wordt gebruik gemaakt van kneden, tikken en bepaalde stretching technieken. De behandeling vindt plaats zonder het gebruik van olie en door de kleding heen.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0013:00
Woensdag
08:0019:00
Donderdag
08:3019:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt