Reviews

4,3
102 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben nu voor de derde keer hier geweest, het floaten is echt een heerlijk rustgevende ervaring. Je hebt na een aantal minuten echt het gevoel dat je niks meer voelt, en zweeft. Erg fijne manier om 100% te ontspannen.
Eefke
2 maanden geleden
It was as always relaxing. Only point I figured out is that no Rituals products are available anymore in the shower. Thats a pity as this always showed high quality in after treatment.
Kathrin
3 maanden geleden
Ik heb redelijk genoten van de float sessie ware het niet dat ik de floatcabine vreselijk vond stinken naar een oude gebruikte dweil. Na de floatsessie aangegeven dat ik het vond stinken maar volgens de medewerksater was dat de zoutlucht. Daar zet is grote vraagtekens bij omdat ik dat bij eerdere float sessies een jaar of 2 geleden nooit geroken heb
Rieneke
4 maanden geleden
De salon heeft een mooie uitstraling. Is schoon en fris. Een vriendelijke gastvrouw gaf uitleg. Heerlijk zo'n floatervaring.
Vivien
5 maanden geleden
Als je houdt van een float is dit een prima plek.
Roselien
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Float Center Amsterdam
Nieuwe Kerkstraat 5 k
1018DW Amsterdam

FloatCenter Amsterdam is een float- en massage center. Ga in een oase van rust ontspannen en nieuwe energie opdoen in één van de moderne FloatRooms. Het unieke design is veel minder claustrofobisch dan de "floattanks", de eivormige floatcabine. In de "room" kan je gewoon rechtop staan, stap je heel eenvoudig de floatruimte via een normale deur binnen en trek je de deur simpelweg achter je dicht. Voor het floaten kun je ook een heerlijke lichaamsmassage, Hot-Stone massage of Spa-Capsule behandeling boeken. Ontspan zonder enige vorm van inspanning.

Maandag
11:3021:30
Dinsdag
10:0021:30
Woensdag
10:0021:30
Donderdag
10:0021:30
Vrijdag
10:0020:30
Zaterdag
10:3018:00
Zondag
10:3016:00

Schoonheidssalons in de buurt