Reviews

4,5
30 reviews
De eerste keer, een fijne ervaring en nog steeds aan het nagenieten. Een prettige en persoonlijke sfeer.
Sharon
6 maanden geleden
Heerlijk ontspannend, ga voor de herhaling!
Rolien
7 maanden geleden
Het werd een bijzondere avond! In eerste instantie had ik een afspraak voor mij alleen gemaakt, maar omdat mijn man en ik om milieu redenen een auto delen is het soms passen en meten. De bedoeling was een kwartier eerder dan float begin aanwezig te zijn voor intake/uitleg. Ik stel op tijd zijn nogal op prijs en had daarom tijdens de boeking aangegeven dat het om het kwartiertje spannde. Maar ik wel op tijd voor het floaten zou zijn. Ik werd netjes gebeld en mij werd een voorstel gedaan om een latere tijdstip te nemen. Hier heb ik graag gebruik van gemaakt met als gevolg dat ik samen (wel in aparte ruimtes) met mijn man van die avond kon genieten. Super bedankt en wij hebben een top avond gehad, zo top dat er al weer afspraken gemaakt zijn!
Susanne
8 maanden geleden
Lotte
één jaar geleden
Het is echt heel relaxed.Schoon en vriendelijke uitleg.Het is een aparte beleving van ontspanning.Het is echt aan te bevelen.
J
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Float Center Heerde
Elburgerweg 1 A
8181EM Heerde

FloatCenter Heerde is een floatcenter. Ga in een oase van rust ontspannen en nieuwe energie opdoen in één van de moderne FloatRooms. Het unieke design is veel minder claustrofobisch dan de "floattanks", de eivormige floatcabine. In de "room" kan je gewoon rechtop staan, stap je heel eenvoudig de floatruimte via een normale deur binnen en trek je de deur simpelweg achter je dicht. Ontspan zonder enige vorm van inspanning.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten