Flow Motion Massage

De Blankvoorn 20, 2661KB Bergschenhoek
4,7
53 reviews
De Blankvoorn 20, 2661KB Bergschenhoek

Reviews

4,7
53 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijke massage gehad!
Saskia
één dag geleden
G
10 dagen geleden
Flowmotion is een heerlijk rustig en sfeervolle praktijk, altijd op een gemakkelijk temperatuur en met rustgevende muziek. Joke is een echte professional die snel achter komen waar de ongemak/pijn vandaan komt en daarop inwerkt. In 90 minute verander ze je van een gestreste bol weer tot een ontspannen persoon. Flowmotion is een must!
Hennie
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Het was heerlijk, duurde alleen te kort..
Fiona
14 dagen geleden
Voor het eerst een ontspanningsmassage en een trickerpoint massage ondergaan bij flow motion massage. De gevoelige plekken werden zonder het aan te geven gevonden en behandelt wat heel plezierig was. Na jaren last gehad te hebben voelde het als een verademing. Eigenlijk zou ik nu al vijf sterren willen geven maar ik wil graag nog een keer terug omdat nog niet alle trickerpoints behandelt zijn en ik benieuwd ben of ik er dan net zo blij vandaan kom.
Yvon
16 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Flow Motion Massage
De Blankvoorn 20
2661KB Bergschenhoek

Kun je wel wat ontspanning gebruiken? Dan ben je bij Flow Motion Massage in Bergschenhoek aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor een diepe ontspannings- of – al dan niet chronische – pijnklachten massage. Eigenaresse Joke weet als NGS kwaliteitsmasseuse raad met vele uiteenlopende klachten. Je hebt onder andere keuze uit een Lomi Lomi massage, bamboe massage, Indiase hoofdmassage, zwangerschapsmassage of hot stone massage. Flow Motion Massage: waar pijn verdwijnt en ontspanning verschijnt. Boek nu een afspraak en laat je heerlijk verwennen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:00
Woensdag
09:3021:30
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt