Freezlab Amsterdam

Olympisch Stadion 36, 1076DE Amsterdam
5,0
2 reviews
Olympisch Stadion 36, 1076DE Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Schitterende locatie met uitzicht op het veld in het Olympisch Stadion. Prachtig ingericht en fijne ontvangst. Ik was een beetje zenuwachtig want voor mij de eerste keer (-110!!). Je krijgt heerlijk warme sloffen aan en er staat de hele tijd een freezmaster aan de andere kant van het raam dus er kan niets gebeuren en dat vond ik geruststellend. Achteraf had ik helemaal niet zo zenuwachtig hoeven zijn want ik vind met -5 op de fiets zitten onaangenamer dan 3 minuten in mijn ondergoed in de freezlab. Het gevoel daarna is zo HEERLIJK! Ik heb naderhand nog genoten van het uitzicht op het stadion terwijl ik onder een dekentje op een enorme loungebank lag met een lekker kopje thee. Ik ga zeker terugkomen hier!! Ik kan dit iedereen aanraden. Echt een momentje helemaal voor jezelf.
Danielle van Egmond
één maand geleden
Geweldige ervaring, de spanning die ik vooraf voelde was totaal niet nodig. Hoe vaker ik ga hoe beter ik me voel, ik slaap dieper, herstel super snel na mijn training en voel me echt veel beter. De begeleiding is erg goed en de locatie is prachtig. Iedere keer een feestje om te gaan...
Marc Somers
één maand geleden

Over

Freezlab Amsterdam
Olympisch Stadion 36
1076DE Amsterdam

Freezlab in het Olympisch Stadion te Amsterdam is de eerste aanbieder van Whole Body Cryo in Nederland en heeft dan ook verreweg de meeste ervaring met deze behandelingen. Je wordt voor en tijdens de behandeling zorgvuldig begeleid om de beste ervaring te hebben.

Cryotherapie werkt goed voor verschillende dingen zoals bijvoorbeeld vetverbranding, het helen van blessures en het verlichten van chronische pijnen zoals bij reuma of artrose. Ook geeft de intense kou, namelijk -110 graden Celcius, de huid een shock waardoor deze wordt aangezet tot celvernieuwing.

Vergeet niet je badkleding, ID-kaart en badjas mee te nemen voor je behandeling. Het is ook mogelijk om ter plekke een badjas te huren voor €5,-.

Let op: het is niet mogelijk om met cash te betalen in de salon.

MaMaandag
07:0020:00
DiDinsdag
07:0020:00
WoWoensdag
07:0020:00
DoDonderdag
07:0020:00
VrVrijdag
07:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt