Reviews

4,0
12 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben hier geweest voor een keratine behandeling. Ik werd meteen netjes ontvangen en geholpen. De producten die werden gebruikt heb ik als erg fijn ervaren en ik kreeg geen brandend gevoel op mijn hoofdhuid. Het was wat lastig omdat de kapster niet volledig Nederlands sprak en mijn papiament is vrij matig, maar het was een hele lieve dame.
Valerie Kopijn
één maand geleden
Nancy was wonderful. She was very knowledgable about hair color (which I've had horrible luck with at other salons.) She colored, blowdried and flat ironed my hair and it looked great.
Whitney Keller
één jaar geleden
Super goede kwaliteit en heel goed resultaat! Ben nu voor de tweede keer geweest en m'n haar is er veel minder kroezig en mooier door geworden! Ik ben heel erg blij met het resultaat en raad het iedereen aan!
één jaar geleden
Reut Aviran
één jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Future Coupes
Kinkerstraat 2
1053DT Amsterdam

Op de Kinkerstraat in een historisch Amsterdams pand kan je bij Future Coupes terecht voor alle soorten haar en haarbehandelingen. Nancy is een gediplomeerd kapster en heeft al 25 jaar ervaring in het kappersvak. Ze heeft demonstraties gegeven op modeshows in Rotterdam, Milaan en Parijs en heeft vele Nederlandse celebraties en fotomodellen geholpen. Hier zit je goed voor knippen, haarverven, straighten, blonderen, permanenten, curly, highlights, tangen, dreadlocks zetten, hairextensions van echt haar en bruidskapsels.

Maandag
10:3018:30
Dinsdag
10:3018:30
Woensdag
10:3018:30
Donderdag
10:3018:30
Vrijdag
10:3018:30
Zaterdag
10:3018:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt