Future Coupes

Kinkerstraat 2, 1053DT Amsterdam
3,3
34 reviews
Kinkerstraat 2, 1053DT Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

3,3
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Good
Anoniem
3 dagen geleden
Terrible!
Anoniem
één maand geleden
Stephano
4 maanden geleden
om 11 uur had ik samen met mijn dochter een afspraak. daarvoor had ik nog geappt met de kapster. ik was blijkbaar haar eerste klant van de dag want heb nog een kwartier moeten wachten voordat ze kwam. Het scheen ook iemand anders te zijn dan waarmee ik geappt had omdat zij niet meer kwam. maar daardoor had die deze kapster wel 2 klanten tegelijk,geluk bij ongeluk is die andere persoon niet komen opdagen. wij stonden om half 1 weer buiten met heel mooi haar! Kapster kon niet heel goed nederlands maar was erg vriendelijk en heeft mij ook nog heel goed advies gegeven over het verzorgen van ons haar.
Anoniem
5 maanden geleden
Vreselijk! Ten eerste was ze op de telefoon toen ik kwam en bleeft op de telefoon tijdens de wassen. Helemaal de klanten negeren. Ik wil mijn haar alleen maar WASSEN, knippen en föhnen maar tijdens de wassen heeft ze een product gebruikte die ik geen flawe idee heb wat het is, waarschijnlijk een smoothing product zeker niet normaal shampoo, dat mijn haar volledig beschadigde! Ik realiseerde me alleen de volgende dag toen mijn haar ruw en vallend was. Haar is compleet kapot. NOOIT MEER
Daiane Piva
6 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Future Coupes
Kinkerstraat 2
1053DT Amsterdam

Op de Kinkerstraat in een historisch Amsterdams pand kan je bij Future Coupes terecht voor alle soorten haar en haarbehandelingen. Nancy is een gediplomeerd kapster en heeft al 25 jaar ervaring in het kappersvak. Ze heeft demonstraties gegeven op modeshows in Rotterdam, Milaan en Parijs en heeft vele Nederlandse beroemdheden en fotomodellen geholpen. Hier zit je goed voor knippen, haarverven, straighten, blonderen, permanenten, curly, highlights, tangen, dreadlocks zetten, hairextensions van echt haar en bruidskapsels.

Maandag
10:3018:30
Dinsdag
10:3018:30
Woensdag
10:3018:30
Donderdag
10:3018:30
Vrijdag
10:3018:30
Zaterdag
10:3018:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt