Fysio-Wellness Ottevanger

Egelantierbaan 63, Capelle aan den IJssel

Sorry, Fysio-Wellness Ottevanger is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

De Mooie Vlinder

615 reviews
Ligusterbaan 1, 2908LW kamer 0.17

Body Sanctuary Only for Women

19 reviews
Zevenkampse Ring 301, Rotterdam, Netherlands

Ixmox Beauty

7 reviews
Roer 369, Rotterdam, Netherlands

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam
Medisch en tanden
Therapie en Mindfulness

Reviews

4,6
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wederom perfecte behandeling.
Eind 2015 heb ik nek- , schouder- en rugletsel opgelopen. Het afgelopen 1.5 jaar ben ik bij meerdere fysiotherapeuten onder behandeling geweest. Echter nu heb ik eindelijk een therapeut gevonden, waar ik vertrouwen in heb! Ik ben 9 maanden lang bij een revalidatiecentrum onder behandeling geweest. De laatste 3 maanden heb ik de behandelingen in het revalidatiecentrum en ziekenhuis gecombineerd met het detox voetenbad en de fysio behandelingen. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk een effectieve behandeling heb gevonden en een fysiotherapeut die meedenkt en meerdere opties geeft in de wijze van behandelen. Denk hierbij aan verschillende massagetechnieken, maar ook dry needling, gebruik van een high power laser of het detox voetenbad. Door de detox heb ik het gevoel dat ik rustiger geworden ben en mijn slaapproblemen en stress afgenomen zijn. Door de fysio behandelingen, waarbij afgewisseld wordt met verschillende behandelwijzes. Heb ik het gevoel dat mijn pijn verminderd en mijn bewegingsmogelijkheden zijn toegenomen! Marlies werkt goed samen met het revalidatiecentrum en ziekenhuis waar ik voor deze klachten onder behandeling ben.
Een hele goede behandeling gehad bij Marlies. Je merkt dat ze veel kennis heeft in haar vakgebied. Marlies geeft een doelgerichte behandeling en neemt de tijd voor je . Een echte vakvrouw. Ik raad haar ten zeerste aan
Marlies is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze heeft veel kennis in huis en dat merk je in de behandelingen. De eerste fysiotherapeut waar ik resultaat merk in mijn lijf!
Fijne vrouw, waar ik me goed op mijn gemak bij voelde. Heeft mijn stress klachten met dryneedling goed aangepakt.
Toon meer reviews...

Over

Fysio-Wellness Ottevanger
Egelantierbaan 63
Capelle aan den IJssel

Marlies is fysiotherapeut met specialisaties en merkt dat mensen zichzelf in de huidige maatschappij met de hoge werkdruk en prestatiedruk op zowel persoonlijk als werkvlak voorbij lopen. We negeren vaak de signaalfuncties van het lichaam, waardoor overbelasting vaker voorkomt. Marlies richt zich daarom tijdens haar behandelingen niet alleen op het fysieke stuk maar vindt de reflectie op waar je staat en hoe je daar mee omgaat minstens zo belangrijk. Haar missie is om jou te begeleiden naar meer ontspanning, rust en vitale gezondheid. Handig om te weten: wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden alle behandelingen vergoed.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:0012:00
DoDonderdag
08:0011:00
VrVrijdag
08:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten