Fysio-Wellness Ottevanger

Egelantierbaan 63, Capelle aan den IJssel
4,8
27 reviews
Egelantierbaan 63, Capelle aan den IJssel

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Claire
10 maanden geleden
Wederom perfecte behandeling.
Amber
2 jaar geleden
Eind 2015 heb ik nek- , schouder- en rugletsel opgelopen. Het afgelopen 1.5 jaar ben ik bij meerdere fysiotherapeuten onder behandeling geweest. Echter nu heb ik eindelijk een therapeut gevonden, waar ik vertrouwen in heb! Ik ben 9 maanden lang bij een revalidatiecentrum onder behandeling geweest. De laatste 3 maanden heb ik de behandelingen in het revalidatiecentrum en ziekenhuis gecombineerd met het detox voetenbad en de fysio behandelingen. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk een effectieve behandeling heb gevonden en een fysiotherapeut die meedenkt en meerdere opties geeft in de wijze van behandelen. Denk hierbij aan verschillende massagetechnieken, maar ook dry needling, gebruik van een high power laser of het detox voetenbad. Door de detox heb ik het gevoel dat ik rustiger geworden ben en mijn slaapproblemen en stress afgenomen zijn. Door de fysio behandelingen, waarbij afgewisseld wordt met verschillende behandelwijzes. Heb ik het gevoel dat mijn pijn verminderd en mijn bewegingsmogelijkheden zijn toegenomen! Marlies werkt goed samen met het revalidatiecentrum en ziekenhuis waar ik voor deze klachten onder behandeling ben.
Angela
2 jaar geleden
Een hele goede behandeling gehad bij Marlies. Je merkt dat ze veel kennis heeft in haar vakgebied. Marlies geeft een doelgerichte behandeling en neemt de tijd voor je . Een echte vakvrouw. Ik raad haar ten zeerste aan
2 jaar geleden
Marlies is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze heeft veel kennis in huis en dat merk je in de behandelingen. De eerste fysiotherapeut waar ik resultaat merk in mijn lijf!
Gerdy
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Fysio-Wellness Ottevanger
Egelantierbaan 63
Capelle aan den IJssel

Marlies is fysiotherapeut met specialisaties en merkt dat mensen zichzelf in de huidige maatschappij met de hoge werkdruk en prestatiedruk op zowel persoonlijk als werkvlak voorbij lopen. We negeren vaak de signaalfuncties van het lichaam, waardoor overbelasting vaker voorkomt. Marlies richt zich daarom tijdens haar behandelingen niet alleen op het fysieke stuk maar vindt de reflectie op waar je staat en hoe je daar mee omgaat minstens zo belangrijk. Haar missie is om jou te begeleiden naar meer ontspanning, rust en vitale gezondheid. Handig om te weten: wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden alle behandelingen vergoed.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:0012:00
DoDonderdag
08:0011:00
VrVrijdag
08:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt