Garra Rufa Hair & Beauty Centre

4,7
1524 reviews
Begijnenstraat 21, Beverwijk
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
1524 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeker lief en goed
Super mooi gedaan
Fijne behandeling in een rustgevende ruimte. Daisy werkt professioneel en secuur.
Top meid
Altijd met de juiste zorg en vriendelijkheid.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Joyce
Schoonheidsspecialiste / Nagelstyliste
4.8
167 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Joyce

Vriendelijk11
Vakkundig8
Deskundig7
Professioneel7
Daisy
Schoonheidsspecialiste / Pedicure / Nagelstyliste
4.9
100 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Daisy

Vakkundig9
Deskundig7
Professioneel7
Aardig7
Isabelle
Schoonheidsspecialiste / Nagelstyliste
4.9
86 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Isabelle

Deskundig8
Professioneel8
PMU
Permanente make up / Fibroblast specialiste
5.0
9 reviews

Over

Kelly Cremer is een gediplomeerd en GGD geregistreerd fulltime ervaren permanente make up specialiste. Zij is een perfectionist in haar vak en behandelt u liever de eerste keer iets lichter van kleur zodat zij de tweede keer de puntjes op de "i" kan zetten voor het perfecte resultaat. Haar passie en streven is dan ook om iedereen met een zo’n natuurlijk mogelijke uitstraling weer naar huis te laten gaan. Naast Permanente Make-up is Kelly Cremer ook specialiste op het gebied van Fibroblast behandelingen. Purebeau Fibroblast is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Purebeau Fibroblast behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibroblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. Zonder scalpels & hechtingen!

Behandelingen

Gezicht
Botox
Cosmetisch Arts

Over

Verantwoord kiezen voor een cosmetische behandeling door middel van injectables? Wij hebben daarom gekozen voor een partnership met cosmetisch arts Drs. Anwar Thio. Sinds 2008 is Drs. Thio Anwar lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, in 2013 werd hij officieel gecertificeerd lid. Ook is hij door de KNMG erkend als cosmetisch arts. Per 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel cosmetisch arts KNMG beschermd. Met deze erkenning kunnen alleen artsen die aan de kwaliteitskaders voldoen, zich cosmetisch arts KNMG noemen. Daarmee is duidelijk of een arts aantoonbaar bekwaam en opgeleid is in de cosmetische geneeskunde, waaronder botulinetoxine- en filler behandelingen. Dit is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG om cliënten en patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aantoonbaar wél bekwame cosmetische artsen een beschermde kwalificatie te geven. Wie is cosmetisch arts Drs. Anwar Thio? Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht. Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botulinetoxine voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse. In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond.

Behandelingen

Medisch en tanden
Lindsey
Stagiaire schoonheidsspecialiste / nagelstyliste
4.7
58 reviews

Behandelingen

Nagels

Wat onze klanten zeggen over Lindsey

Aardig8
Professioneel7
Vriendelijk7
Alicia
Pedicure / Nagelstyliste / Schoonheidsspecialiste
4.9
161 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Alicia

Deskundig15
Professioneel7
Vakkundig7
Efficiënt 6

Over

Garra Rufa Hair & Beauty Centre
Begijnenstraat 21
Beverwijk

Het fijne van Garra Rufa Hair & Beauty Centre is dat je er je behandelingen kunt combineren. Kies voor een nieuwe coupe waar de ervaren hairstylisten je graag bij adviseren. De visie van de salon is dat een bezoekje aan de kapper niet alleen een knipbeurt is, maar tevens gezellig en ontspannen moet zijn. Je kunt hier dan ook prima ontspannen in een wellnessachtige sfeer. De schoonheidsspecialisten bieden je verschillende schoonheidsbehandelingen aan; van epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, massages tot hele hand-, voet-, gezichts- en lichaamsbehandelingen.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Lycon
Mesoestetic
Neoderma
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt