GG Beauty

Guido de Moorstraat 20, Den Haag
5,0
6 reviews
Guido de Moorstraat 20, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik laat al een aardige tijd met mijn wimpers doen bij Grace. Sinds kort ook mijn wenkbrauwen en af en toe een gezichtsbehandeling. Ik ben super blij met de wimpers en wenkbrauwen. Grace weet wat ze doet en is ook nog super lief. Ook bij problemen met je huid moet je echt even bij Grace langs!
Wimperextensions laten zetten en opvullen. Grace is heel geduldig en werkt super netjes! Ben blij met het resultaat.
Ik ben al meerdere keren bij GG Beauty geweest voor een gezichtsbehandeling/microneedling, wimperlifting en hennabrows. Over alle behandelingen ben ik zeer tevreden. Op rustige manier wordt verteld wat ze gaat doen en welk effect het heeft. Het resultaat is ook goed te zien. Grace is een fijne deskundige jongedame, waar ik graag naar toe ga voor een schoonheidsbehandeling.
Ontzettend goede, professionele en toch persoonlijke zorg. Ik ga altijd met veel plezier naar de Salon van GG Beauty.
Grace is de eigenaresse van GG Beauty en voert ook de behandelingen uit. Ik ben al een aantal keer geweest voor o.a. wimperextentions, wimper lifting, henna brows en shaping, gezichtsbehandelingen en micro needling. Ik kan niets anders dan met lof over haar spreken. Zij heeft een proffesionele en persoonlijke aanpak en kijkt wat het beste voor jou werkt. Bij elke behandeling heeft Grace ervoor gezorgd dat ik me op mijn gemak voelde. Tevens ben ik erg reden over het geboekte resultaat!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

G
Grace

Behandelingen

Gezicht

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

GG Beauty
Guido de Moorstraat 20
Den Haag

GG Beauty in Den Haag is een schoonheidssalon waar je onder andere terecht kan voor huidverbeterende facials en wimper extensions. Kwaliteit is in deze salon erg belangrijk. Grace is een professionele en gepassioneerde specialiste die graag al je vragen beantwoord en je op je gemak stelt tijdens de behandeling. Ze weet precies wat je huid of ogen nodig hebben.

De salon staat bekend om de kwaliteit, service en gastvrijheid. Na een bezoek aan deze salon loop je weer met een comfortabel en ontspannen gevoel de deur uit.

MaMaandag
11:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt