Glamazone Beauty & Nails

Wagenstraat 122 E, 2512BA Den Haag
Wagenstraat 122 E, 2512BA Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zonde van mijn geld. Pedicure met visjes viel tegen: heel weinig visjes in de bak. We werden er al vroeg weer uitgehaald omdat er nieuwe klanten waren. De manicure was redelijk maar er werd ons een keuze gegeven tussen soorten nagellak zonder uitleg over de prijs. Blijkt er achteraf 25 euro per persoon bij te komen!! Voor een matige behandeling veel en veel te veel geld vragen maar dan wel slijmen hoe mooi je eruit ziet, pfff nooit meer
Zonde van me geld, 55min is onzin heb extra moeten betalen, omdat ik op me vrouw moest wachten en me 55min waren nog niet om. Ik heb een deluxe pedicure genomen en dan nog extra betalen
Geen goede ervaring. Mijn nagelriemen zijn kapot en een van mn nagels is zodanig beschadigd geraakt dat er bloed uitkwam. Ik heb er nog steeds last van. Ik had een french manicure genomen die oneven is. Heb 20 minuten achter een mini luchtventilator mijn nagels staan drogen. Toen mevrouw aangaf dat ik klaar was zijn mijn nagels bij het jas aantrekken verpest, ze waren tóch nog niet droog. Daarnaast is het scrubben en verzorgen met een crème van de handen NIET gedaan. Laatste keer dat ik ga.
We hadden een ruffa knabbelvisjes behandeling gepland (stond al min 4 dagen gepland). Toen we aankwamen waren ze nog bezig om de bakken te vullen. We kregen thee aangeboden en moesten 25 min. wachten. Al die tijd werden we niet geïnformeerd. Ik kreeg sterk de indruk dat het vullen van de bakken niet volgens plan ging. Toen we uiteindelijk in de bakken mochten, bleken er maar 9 visjes in te zitten (normaal ca 40-50). De behandeling was onprettig omdat je het knabbelen erg goed voelde.
Toon meer reviews...

Over

Glamazone Beauty & Nails
Wagenstraat 122 E
2512BA Den Haag

Het team van Glamazone Beauty & Nails in Chinatown staat te popelen om jou onder handen te nemen. Kunnen je handen of voeten wel een oppepper gebruiken, ben je toe aan een nieuwe set nagels, wil je af van overtollige haargroei of een oogverblindende oogopslag? Bij Glamazone Beauty & Nails kan het allemaal. Geef je huid een boost met een facial of laat je verwennen met een beautytreatment. Voor een echt ontspanningsmoment kun je tevens je voeten onderdompelen in een fish spa. Waar je ook voor kiest, een bezoek aan deze salon is het sowieso waard.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
13:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt