Reviews

4,9
109 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wederom heel blij met de behandeling. Ik heb mijn haarkleur opgefrist met een tonering. Een mooie warme kleur voor de herfst. Verder heb ik een olaplex behandeling laten doen en nu ziet mijn haar er echt een stuk gezonder uit. Ook heb ik een kardashian beauty product aangeschaft in de salon. Ik ben heel blij met de service en elke keer Is er weer een nieuwtje in de salon. Tegenwoordig kun je er ook de sugarhairbears haar vitame snoepjes kopen!
Maja
één dag geleden
Top ben echt te vreden met mijn haar. Ze ıs heel eerlıjk over wat beste ıs wat ze kan doen met je haar. Ze weet wat ze doet en wat je zult staan. Zal blijven komen.
Songul
2 dagen geleden
Warm welkom, er werd tijd voor me genomen en onverwacht kon ik nog even mijn uitgroei bij laten verven (ondanks de drukte). Was even herboren!
Muzda
3 dagen geleden
Ook stukje taart en lekkere koffie erbij... TOPI!!! Tot volgende keer
Vahidin
4 dagen geleden
Joanna
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Glamour Studio
Grote Berg 31
5611KH Eindhoven

Bij Glamour Studio is jouw haar in goede handen. Het team van topstylisten heeft meer dan 29 jaar ervaring in het vak en heeft deze onder andere opgedaan in Bosnië. Met hun expertise weten ze dan ook precies wat jouw haar nodig heeft en er wordt uitgebreid de tijd genomen om jouw droomkapsel te creëren. Klanten komen hier voornamelijk voor balayage, highlights en Olaplex, maar ook voor een simpele knipbeurt of extensions ben je aan het juiste adres. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de biologische producten van La Biosthetique. Leuk om te weten: de salon is in 2017 uitgeroepen tot leukste kapsalon van Eindhoven.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:3016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt