Great Beauty Bar - Hudson's Bay Den Haag

Grote Marktstraat 48-50, 2511BG Den Haag. Onderdeel van Great Beauty Bar Hudson's Bay.
3,1
9 reviews
Grote Marktstraat 48-50, 2511BG Den Haag. Onderdeel van Great Beauty Bar Hudson's Bay.

Reviews

3,1
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dame was alleen, tijdens behandeling zo’n drie keer eruit gehaald om andere klanten te helpen. Onrustig.
Leonie
16 dagen geleden
Volgens de site een behandeling van 40 minuten. Ik zag achteraf dat het 30 minuten heeft geduurd. Maar het was dan wel een super fijne behandeling. Heel ontspannen en mijn huid heeft echt een boost gehad. Tip voor het licht, zet er een dimmer op. Goed voor de sfeer.
Rieneke
2 maanden geleden
Ik ben niet snel ZO onwijs teleurgesteld in een behandeling en ik heb zeker nog nooit meegemaakt dat mijn nagels er voor de behandeling 100 x beter uitzagen dan anderhalf (Ja anderhalf!!) uur later. Alsof het aan alle kanten was uitgezakt en ik erop had zitten kauwen. Het meisje dat er zat was jong, super onervaren en werd daar helemaal alleen neergezet op werkdag 2 in een salonzetting op de tocht van de twee ingangen. Allebei eindigden we onderkoeld. Het had 25 minuten moeten duren, maar het meisje had ervaring naast haar nodig gehad om haar te helpen met wat ze met de oude gellac aanmoest. De gellac leek te bevriezen voor het erop ging, het meisje zat te trillen en de pluisjes van haar jas zaten op mijn nagels. Ik ben bij veel verschillende studio's geweest en heb echt weleens gedacht.. Mwah, dat moet beter kunnen; maar nooit heb ik daar iets over gezegd of aan gedaan. Ik moest gezien het resultaat dat ik nu zag helaas alsnog zelf aangeven niet te willen betalen. Toen stelden ze voor alleen te betalen voor het verwijderen van de gellac. Dat was ik ook niet van plan. Daarna stelden ze voor het eraf te halen; ik voelde op dat moment mijn handen überhaupt niet meer. Ik kreeg ter compensatie een "parfum van Tiffany" mee. Wat ik echt netjes vond, tot ik thuis kwam; het is een tester, zo klein, dat je hem niet meer dan 1 keer kunt opspuiten. Kom op Hudson Bay, waar is jullie klasse? Niet ontspannen na een lange verhuizing, maar zwaar gestrest over het feit dat ik hier nu een probleem van moest maken (geloof me, dat is zulke loze energie voor alle kanten) en met nagels die ik nog dezelfde avond er door een pro af moest laten halen, had ik letterlijk een paar uur in de prullenbak gegooid en heb ik nu kapotte nagels. 1 keer, nooit meer.
Kelly
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik heb een gezichtsbehandeling en een gelpolish nagelbehandeling gedaan bij Great Beauty Bar. Mooie locatie in het warenhuis Hudson's Bay; handig om tijdens het winkelen langs te gaan. De salonruimte was prachtig, de gezichtsbehandeling was heerlijk. Mijn nagels zijn ook heel mooi gedaan. Vriendelijk en deskundig personeel. Niets op aan te merken, zeker een aanrader.
Charlotte
4 maanden geleden
Hele fijne ervaring tijdens behandeling in Den Haag, Great Beauty Bar Zeker een aanrader!
Louise
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Great Beauty Bar - Hudson's Bay Den Haag
Grote Marktstraat 48-50
2511BG Den Haag

Bij de Great Beauty Bar – Hudson’s Bay aan de Grote Marktstraat in Den Haag kun je terecht voor verschillende nagel- en beautybehandelingen. Onderbreek je shopsessie even om te genieten van een heerlijke facial of massage of laat je nagels prachtig lakken met CND Shellac. Je kunt er ook terecht voor advies over haarextensions. Het team van experts zorgt ervoor dat je alles om je heen even kunt vergeten terwijl jij in het middelpunt van de behandeling staat. Een bezoek aan de Great Beauty Bar zorgt voor een welverdiende beautyboost.

Let op: de Great Beauty Bar is te vinden bij de cosmetica-afdeling.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0018:00
Woensdag
12:0018:00
Donderdag
12:0018:00
Vrijdag
12:0018:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
12:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt