Groene Massage

Gordelweg 131, Rotterdam
4,9
26 reviews
Gordelweg 131, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jennifer
2 maanden geleden
Was super goed!
Anoniem
4 maanden geleden
Ik heb een heerlijke behandeling gehad, werd ontvangen met een kopje thee. Verder was alles super! Ik kom zeker terug.
Marieke
8 maanden geleden
Er heerst een erg prettige en rustgevende energie in deze praktijk. Je lijkt in een andere wereld binnen te stappen zodra de deur opengaat en je warm welkom wordt geheten door Juli. Juli verstaat haar vak op een indrukwekkende wijze. Desgewenst geeft ze tot in detail uitleg over de anatomie. Iedere massage is een veradememing; een synergie van rust, interesse en vakmanschap. De aanleiding om Juli te bezoeken was iedere keer een blessure.
Harald
10 maanden geleden
Juli heet je hartelijk welkom in haar ruimte. Ze neemt alle tijd voor je, zowel voor als na de behandeling. Je wordt verwend met een kopje thee en door haar gevoelige zachte, maar zonodig stevige, handen. Ze is een ervaren masseuse die ook deskundig is op het gebied van voeding en ademtherapie. Ze weet de behandeling precies af te stemmen op wat er nodig is op dat moment.
Siranouch
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Groene Massage
Gordelweg 131
Rotterdam

Juli heeft haar praktijk gevestigd aan de Gordelweg in Rotterdam. Praktijk De Groene Massage richt zich erop klanten te helpen om evenwicht te vinden met de natuur als voorbeeld. Stress, zwaar fysiek of mentaal werk, een overvolle agenda en slechte voeding zijn allemaal dingen die ons systeem uit evenwicht brengen. Je kan hier terecht voor: sportmassage en verzorging, medical taping, shiatsumassage, voetreflexmassage, ontspanningsmassage, cupping, stoelmassage en yoga.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0018:30
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt