Reviews

4,7
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Juli heet je hartelijk welkom in haar ruimte. Ze neemt alle tijd voor je, zowel voor als na de behandeling. Je wordt verwend met een kopje thee en door haar gevoelige zachte, maar zonodig stevige, handen. Ze is een ervaren masseuse die ook deskundig is op het gebied van voeding en ademtherapie. Ze weet de behandeling precies af te stemmen op wat er nodig is op dat moment.
Siranouch
18 dagen geleden
Anoniem
10 maanden geleden
Gewoon simpele salon/ruimte met niet teveel poespas. Vriendelijke geruststellende dame die alle gewenste plekken in je lichaam goed/stevig behandeld als je hier om vraagt.
Corina
2 jaar geleden
Helaas, een sportmassage geboekt (massage dat de bloed circulatie en lymfklier vloeistof stimuleert door circulerende bewegingen), maar een combinatie van rek-strek en shiatsu gekregen.
Anoniem
2 jaar geleden
Toon reactie van salons...
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Groene Massage
Gordelweg 131
Rotterdam

Juli heeft haar praktijk gevestigd aan de Gordelweg in Rotterdam. Praktijk De Groene Massage richt zich erop klanten te helpen om evenwicht te vinden met de natuur als voorbeeld. Stress, zwaar fysiek of mentaal werk, een overvolle agenda en slechte voeding zijn allemaal dingen die ons systeem uit evenwicht brengen. Je kan hier terecht voor: sportmassage en verzorging, medical taping, shiatsumassage, voetreflexmassage, ontspanningsmassage, cupping, stoelmassage en yoga.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0018:30
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt