Reviews

3,3
20 reviews
De salon is totaal niet wat je op jullie foto's ziet. Ik denk dat dat de oude lokaties is erg misleidend. Je komt in een omgetoverd schuurtje van +- 4 vierkante meter, smoezelig niet schoon erg stoffig. Ik boekte voor hoofdhuid massage, deep mask en wassen en knippen kreeg echter wassen, knippen drogen en wat gel. De hoofdhuid massage zal wel het wassen zijn en de deep mask zeker het uitzicht in de spiegel. Behandeling zou uur duren ik stond na half uur buiten. Ik wilde eerst niets schrijven maar voel me bedonderd. Misschien kunnen jullie gaan kijken en overig jezelf. Ik ga dat nooit meer heen. Ik heb afspraak online geboekt. Groet
Anoniem
4 maanden geleden
Isabela
één jaar geleden
Zeer kleine "salon" aan huis, oud en oogt viezig, nauwelijks (beweeg)ruimte voor 2 in het hokje. Ze komt met nat haar en pyama naar afspraak. Gebruikt alleen dikke wax, veel irritatie nadien.
Anoniem
één jaar geleden
Patrick
één jaar geleden
Heel vriendelijk en persoonlijke benadering. Goede prijs kwaliteit verhouding
Inge
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

H.E. Haarservice
De Kluijskamp 10 -45
6545JB Nijmegen

Een bezoek aan H.E. Haarservice is een heerlijk rustpunt in een drukke werkweek of een ontspannen begin van je weekend. De gediplomeerde kappers bieden je een breed assortiment, professioneel advies en ruime openingstijden. Naast wassen-knippen-modelleren kan je hier ook terecht voor verven, watergolf en permanent. Daarnaast plaatsen ze hairextensions van verschillende topmerken. H.E. Haarservice geeft jou als klant graag net dat ‘beetje extra’: jij bent tenslotte het visitekaartje. Ben je toch niet helemaal tevreden? Kom dan gerust binnen een week gratis terug.

Maandag
10:0015:00
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3014:30
Donderdag
09:3019:00
Vrijdag
09:3019:00
Zaterdag
09:3015:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt