Ondiep 73, Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,8
143 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super geslaagd. Na ontkleuring is mijn kleur bij tientallen andere salons die in heb gehad door de jaren heen nooit helemaal naar mijn zin. Anne overlegde goed, wist wat ze deed en je kon echt merken dat ze hart voor haar vak heeft. Dit keer is mijn kleur exact geworden wat ik wilde. Super huiselijke sfeer in de salon en alles perfect geregeld omtrent de coronaregels. Mijn dochtertje van 7 kwam even kijken en werd gelijk verrast met een heerlijke tosti. Kortom echt een aanrader!!!!
Heel fijn geholpen en prachtig resultaat. Ik had al 10 jaar mijn haar niet geverfd en vond het best spannend. Anne had aan een half woord genoeg en heeft mij goed geadviseerd. Superblij met het eindresultaat!
Toon reactie salon...
Door efficiënt te werken proberen ze zoveel mogelijk klanten te knippen zonder dat je lang hoeft te wachten, top. altijd gezellig bij Anne.
Toon reactie salon...
Zijn lieve mensen Gastvrij en ben super blij met het resultaat van me haar
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anne
5.0
91 reviews

Over

Anne is al sinds haar 16de kapster, én is het complete pakket als het aankomt op styling kleuren en knippen. In haar handen zult u een bezoek aan de kapsalon als ontspannend,en als gezellig ervaren. Enthousiasme en creativiteit van het team van Kapsalon Haarboutique zal na élk bezoek weer leiden tot een perfect resultaat. Neem een kijkje bij foto’s voor een selectie van ons werk!

Behandelingen

Haar
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Anne

Professioneel9
Vakkundig9
Vriendelijk6
Ervaren6

Over

Haarboutique
Ondiep 73
Utrecht

Bij kapper Haarboutique - in Ondiep te Utrecht - kun je terecht voor verschillende knip- en kleurbehandelingen in een huiselijke en warme sfeer. Van het bijwerken van je coupe tot aan een natuurlijke balayage met twee kleuren: kapster Anne is je persoonlijke haarstyliste. Ze heeft meer dan 12 jaar ervaring en daarnaast heeft ze een ware passie voor het kappersvak. Laat vooral weten wat je wensen zijn, want Anne adviseert je graag.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt