Haarstudio LiLa

Kardinaal van Rossumlaan 11, Eindhoven, 5645EC

Sorry, Haarstudio LiLa is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Goldie Kapper

791 reviews
Grote Berg 22a, 5611KK Eindhoven

Caroline Van Berkom @ Le Mani

246 reviews
Willem van Hornestraat 2, Eindhoven

The glambar by Anouk

954 reviews
Tongelrestraat 427, 5641AV Eindhoven

Alle behandelingen

Reviews

4,9
48 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
mooi gekenipt
Was weer top!
Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden. Sinds Selma mijn kapster is heb ik weer gezond, mooi en glanzend haar. Mijn vorige kapster had mijn haar met te hoge percentage geblondeerd waardoor het helemaal kapot was en er nogal wat haarverlies was. Bij Selma heb ik nu al meerdere malen highlights gehad en mijn haar heeft er niets van geleden. Zij geeft eerlijk advies en verteld ook wanneer iets slecht voor mijn haar is. Verder heb ik het altijd erg gezellig met haar!
Mijn haren zijn prachtig geverfd! Daarnaast is het een enorme gezellige en lieve vrouw, die verstand heeft van wat ze doet. Tot de volgende keer.
Heel vriendelijke vrouw en goed geknipt
Toon meer reviews...

Over

Haarstudio LiLa
Kardinaal van Rossumlaan 11
5645EC Eindhoven

Haarstudio LiLa in Eindhoven is een kapsalon aan huis voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt hier dus een-op-een-aandacht verwachten van eigenaresse en haarspecialist Selma als je hier langskomt voor je knipbeurt, haarstyling of kleurbehandeling.

Selma een topper in kleuren en ze kijkt altijd met een kritisch oog naar wat jou siert en wat haalbaar is. Dankzij haar advies op maat en haar vaktechnische kennis op het gebied van knippen, stylen en kleuren, weet je dat je in goede handen bent. Wanneer je je haar alleen toevertrouwt aan een ervaren kapster, dan weet je dat je bij Haarstudio LiLa moet zijn.

Goed om te weten: de salon is op de maandag en donderdag zelfs van 19.00 tot 22.00 uur geopend. De entree van de salon vind je achterom.

Let op: In deze salon kan er niet worden gepind.

MaMaandag
09:3017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
09:3013:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten