Haarstudio LiLa

Kardinaal van Rossumlaan 11, 5645EC Eindhoven
4,8
15 reviews
Kardinaal van Rossumlaan 11, 5645EC Eindhoven

Alle behandelingen

Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heeft verstand van zaken. Mijn dochter heeft veel krullen en niet iedereen weet deze goed te knippen. Maar Selma wel. Ze denkt met je mee en heeft altijd goeie tips en knippen kan ze Als de beste
Anoniem
12 dagen geleden
Leuke meid eerlijk kan goed knippen en verven. Ze geeft goed advies en als ik daar de deur uitloop voel ik me meteen weer een echte dame.
Barbara
15 dagen geleden
Ik ben bij veel kappers geweest maar ik ben nog nooit zo goed gekleurd als bij Lila. Van zwart naar rood in 3 keer. En zo dat mijn haar niets geleden heeft. Ze geeft goed advies en heeft hele goede tips voor verzorging en behoud van je kleur. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en zo krijg je echt wat je wilt. Beetje rommelig is het soms. Voor de rest is het een super kapper!
Marleen
2 maanden geleden
Bachir
2 maanden geleden
Prima gekleurd, voor een prima prijs! Hiernaast is Selma een zeer aardige, professionele dame. Ik kom zeker terug!
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Haarstudio LiLa
Kardinaal van Rossumlaan 11
5645EC Eindhoven

Haarstudio LiLa in Eindhoven is een kapsalon aan huis voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt hier dus een-op-een-aandacht verwachten van eigenaresse en haarspecialist Selma als je hier langskomt voor je knipbeurt, haarstyling of kleurbehandeling.

Selma een topper in kleuren en ze kijkt altijd met een kritisch oog naar wat jou siert en wat haalbaar is. Dankzij haar advies op maat en haar vaktechnische kennis op het gebied van knippen, stylen en kleuren, weet je dat je in goede handen bent. Wanneer je je haar alleen toevertrouwt aan een ervaren kapster, dan weet je dat je bij Haarstudio LiLa moet zijn.

Goed om te weten: de salon is op de dinsdag en woensdag zelfs van 19.00 tot 22.00 uur geopend. De entree van de salon vind je achterom.

MaMaandag
10:0017:30
DiDinsdag
19:0022:00
WoWoensdag
19:0022:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt