Reviews

4,6
180 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
the best hair shop in the city! I keep coming here and always extremely happy with the result!
Katya
9 uur geleden
Ciara
14 uur geleden
Reijmen
4 dagen geleden
Friendly service, convenient location and excellent price-quality-ratio. Felt like I was really taken care of during the two hour visit to the salon. Very satisfied with the end results (highlights) and the overall experience!
Kerttu Salokannel
19 dagen geleden
De permanent is er helaas al uit, het is algemeen bekend dat het geen goed spul is. De japanse masker heeft mijn natuurlijke dikke haar terug gebracht. Hele lieve en creatieve kappers, maar geen permanent meer voor mij.
michelle boumans
21 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Hair Art Amsterdam
Korte Korsjespoortsteeg 8
1012TC Amsterdam

Hair Art Amsterdam is gevestigd in een prachtig historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Eigenaar Edward heeft jarenlange ervaring als professioneel kapper en wil samen met zijn team jou een comfortabel gevoel geven. Ze zijn niet tevreden zolang jij dat niet bent en bieden uitstekende service en haarverzorging. Neem plaats op de massagestoel en ontspan optimaal tijdens de wasbeurt met hoofdmassage. Laat ze voor je haar zorgen met aandacht en producten van merken als Fudge, Schwarzkopf Professional en Seah. Laat je meenemen in de wereld van “the Art of Hair”.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt