Hair by Elaine

Rozentak 3, 1112WG Diemen
4,9
21 reviews
Rozentak 3, 1112WG Diemen

Reviews

4,9
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ontzettend fijn geknipt, ze neemt de tijd en geeft goed advies!
Lidwien
4 uur geleden
mijn eerste bezoek aan Elaine is zeer goed bevallen. ik ben erg blij met de kleuring van mijn haar. Ik voelde me op mijn gemak en welkom.
Ingrid
9 dagen geleden
Mijn zoontje van 16 maanden is prima geknipt door Elaine. Lekker snel en met genoeg afleiding om te blijven zitten. Aanrader voor kleine kinderen!
Anoniem
19 dagen geleden
Cheyenne
21 dagen geleden
Zeer fijne ervaring met Elaine.Goede ervaren kapster met een talent voor kleuren en highlights. Ze neemt hier echt de tijd voor en dat is dan ook te zien. Ik ben zeer tevreden en rij graag het stukje naar haar toe.Parkeren kan zo voor de deur.Verder is Elaine gewoon een heel aardig persoon die goed luistert naar je wensen. Kortom, ga naar haar toe !
Andrea
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Hair by Elaine
Rozentak 3
1112WG Diemen

In De Sniep in Diemen zit Hair by Elaine. Bij deze kapsalon aan huis kun je terecht voor gezond, trendy en draagbaar haar. De eigenaresse Elaine is gespecialiseerd in het knippen en kleuren van haar. Ze vindt het belangrijk om samen met jou te kijken naar wat past bij jouw karakteristieken en persoonlijkheid. Welke coupe versterkt jouw gezicht? Welke kleuren passen het beste bij jouw huid? Waar voel jij je fijn bij? Door goed te luisteren komt Elaine met een kapsel dat precies aansluiten bij jouw wensen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
17:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
10:0015:00