Hair I Am

Schouwburgring 143, 5038TW Tilburg
3,7
9 reviews
Schouwburgring 143, 5038TW Tilburg

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

3,7
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mevrouw was heel lief, leuke gesprek met haar gehad. Ze verstond precies wat ik wilde en heeft mijn haar echt perfect geknipt
Jennifer Stamper
één maand geleden
Prima geholpen door een zeer aardige eigenaresse. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je, luistert goed naar je wensen en is zeer kundig. Werkt zeer nauwkeurig. Loop gerust binnen. Prijs is eigenlijk te laag voor de kwaliteit ;-) bedankt!
Bart van Spaandonk
één maand geleden
Riti
2 maanden geleden
Ik ben zonder geknipt te worden weggegaan. Ik had om half 6 een afspraak gemaakt, kwam om tien over 5 al aan. De kapster was toen al bezig met het binnenhalen van haar plantenbak en de deur op slot aan het doen. Ze gaf aan dat ik moest gaan zitten en dat ik geholpen ging worden zodra ze klaar was met het föhnen van een klant, waar ze net aan begonnen was. De koffieapparaat stond daar voor de sier of ik had zo brutaal moeten zijn om maar zelf koffie te pakken. Er was absoluut niks vriendelijks aan, ik ben gaan zitten en om 10 over 6 was ze onderhand begonnen aan het knippen en daarna stijlen enz en was ze nog niet eens op de helft. Ik heb toen aangegeven dat ik onderhand weg moest. Het eerste wat ze deed was mij een slecht gevoel geven, omdat ik via treatwell een afspraak gemaakt had en omdat ik al vooraf had betaald. Toen ik vroeg om een teruggave wilde ze mij wegsturen met de mededeling, dat moet je maar zelf oplossen met treatwell. Niks geen sorry of het kijken naar een oplossing of wat dan ook. Het was mijn probleem dat ik ervanuit ging dat een, zoals ze zelf omschreef, black hair salon rekening houdt met gemaakte afspraken. En dat ik al had afgerekend was al helemaal not done. Als ze afspraken niet kan nakomen en ook niet wil dat mensen online afrekenen dan lijkt het me raar dat ze mee doet aan een treatwell die juist deze mogelijkheden aanbiedt. Hele slechte service en totaal niet klantvriendelijk. Ze is absoluut geen aardige vrouw.
Anoniem
3 maanden geleden
Fijne kapsalon waar je vriendelijk wordt geholpen, en een kwalitatief goed kapsel krijgt. Mooie prijs / kwaliteitverhouding.
Yoeri Heurter
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Hair I Am
Schouwburgring 143
5038TW Tilburg

Aan de Schouwburgring in Tilburg vind je Hair I Am. Deze kapsalon is gespecialiseerd in black hair, maar ook met Europees haar ben je van harte welkom. In de salon hangt een rustige en ontspannen sfeer waardoor je je direct thuisvoelt. Of je nou komt voor een knip- of kleurbeurt, haarverlenging of prachtige braids, het team weet met haar creativiteit en ervaring jouw droomkapsel waar te maken. Handig om te weten: in de buurt is er voldoende parkeergelegenheid.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt