Reviews

4,4
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben heel goed geholpen en ik ben goed geinformeerd hoe ik mijn haar moet verzorgen en me haar zit geweldig ik ga zowiezo terug als me haar weer geknipt moet worden🙂
Alyssa
17 dagen geleden
Melissa
3 maanden geleden
Altijd vriendelijk geholpen door deskundige dames. Ik kom er al jaren en ik kan het van harte aanbevelen. "Black hair" is echt een kunst en dat verstaan ze als geen ander.
M. de Leeuw
3 maanden geleden
Zoals altijd.... geweldig!
Kelley
3 maanden geleden
Ik ben voor het eerst naar Carmen geweest en het was FANTASTICH ! Ze kijken echt naar wat je wilt en zorgen ervoor dat je der on fleek uit ziet top service ! Top kwaliteit haarspullen en gewoon super vriendelijk en gezellig ! dit word vaker boeken bij Hairstudio Carmen love it !
Larissa
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Hairstudio Carmen
Middellandplein 9 a
Rotterdam

Eigenaresse Carmen van de trendy Hairstudio Carmen is samen met haar team op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Black en Europees haar. Buiten jarenlange ervaring heeft het team zich verder bekwaamd in het vak door het volgen van opleidingen, cursussen, kapperswedstrijden en het bezoeken van beurzen. De salon staat voor: klantgerichtheid, warmte, gezelligheid en tevreden klanten met prachtige coupes. Hairstudio Carmen werkt onder andere met de merken Affirm, Fiberguard, Kera Care, Keune, Goldwell en Chi. Ook bieden wij gratis Wifi aan voor onze klanten.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt