Reviews

4,4
17 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Net verhuisd naar Amsterdam moest ik op zoek naar een nieuwe goede kapper, en ik weet bijna zeker dat ik haar gevonden heb! Geweldige service, aardige vrouw, goed geknipt en gestyled, wat wil je nog meer.
Marja Kirschbaum
3 maanden geleden
Michaela Kinkel
3 maanden geleden
De inrichting en website zijn misschien wat verouderd, maar dit is letterlijk de beste kapper waar ik ooit ben geweest! Altijd had ik moeite met m'n haar, het zat nooit echt goed en was altijd een gedoe. Maar sinds ik hier kom, zit het altijd moeiteloos perfect! Ze kijkt echt naar je haar en begrijpt hoe jouw haar werkt. Ze is fantastisch! En ze neemt alle tijd voor je.
Anoniem
10 maanden geleden
Hier voel ik mij meteen op m'n gemak!
Nina van der Hoeven
10 maanden geleden
Not good
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Hairways
Plantage Middenlaan 66
1018DH Amsterdam

Op de Plantage Middenlaan kunnen mannen en vrouwen naar Hairways voor knippen, föhnen, kleuren en permanenten. Ze zijn gespecialiseerd in hairextensions, pruiken en haarstukken van echt haar of synthetisch haar. Je kan hier terecht voor een oplossing voor je haaruitval, dun haar of je huidproblemen. Met extensions kan je volume, lengte of kleuraccenten toevoegen. Ze werken met merken als Great Lengths, Hairdreams, Haircontrast voor vrouwen, Hairconcept voor mannen. Voor de haarverzorging werken ze met Joico, voor de hoofdhuidverzorging met Mediceuticals.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt