Handig Nagelstudio

Vogelenzangseweg 123, 2114CE Vogelenzang
5,0
10 reviews
Vogelenzangseweg 123, 2114CE Vogelenzang

Alle behandelingen

Reviews

5,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Voor de tweede keer bij Michelle, niet voor niets! Voor het eerst in lange tijd dat de Shellac daadwerkelijk ruim 3 weken mooi bleef. Zelfs een relatief lastige kleur (nude) brengt ze heel strak aan, ook denkt ze mee met de conditie van mijn eigen nagels die relatief droog zijn, en dus een extra laagje tussendoor nodig hebben. Ook heel fijn vind ik dat ze voor iedere klant een schone vijl gebruikt, die keurig in een zakje met mijn naam erop bewaard wordt voor de volgende keer. Het is echt niet nodig om na ieder gebruik de vijl weg te gooien tenslotte. Dus hygiënisch en milieubewust! Over 3 weken ga ik weer...
suzanne
8 dagen geleden
Fijne salon, aardige professional. Ze kijkt heel goed naar je nagels en conditie ervan om de gellak van cnd zo goed mogelijk aan te kunnen brengen. Het is echt maatwerk, geen routine matige lakbeurt. Je merkt dat Michelle het leuk vindt om te doen. Mijn nagels zien er echt top uit! Ik hoop dat het lang mooi blijft.
suzanne
één maand geleden
Ik ben klant vanaf de start van `Handig`. Ik ben zeer tevreden over de sfeer, de kwaliteit en de manier van werken. Bij een representatieve functie horen goed verzorgde handen en dan ben je bij `handig` aan het juiste adres!
Sietske
2 maanden geleden
Handig Nagelstudio is een zeer professionele nagelstudio in een persoonlijke omgeving. De klant staat hier echt centraal. Michelle werkt met mooie producten. Een bezoek is altijd weer even een geniet momentje. Heerlijk om daarna ook weer, voor weken, prachtige gelakte nagels te hebben.
Carolien Boom
2 maanden geleden
Echt een aanrader! Veel keuze en vakkundigheid! Michelle is een vriendelijke styliste en staat open voor ieders wens. Het is een schone salon, wat ik persoonlijk altijd heel belangrijk/prettig vind!
Axelle
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Handig Nagelstudio
Vogelenzangseweg 123
2114CE Vogelenzang

Bij Handig Nagelstudio in Bloemendaal - Vogelenzang om precies te zijn - kun je terecht voor uiteenlopende nagelbehandeling. Denk aan gellak, gel- en acrylnagels en nagelreparaties. Heb je een speciale gelegenheid waarbij verzorgde nagels een must is? Kies dan bijvoorbeeld voor een French manicure.

Heb je zwakke en broze nagels? Geen nood: nagelspecialiste Michelle helpt je door CND RescueRxx aan te brengen. Dit product verstevigt je nagels aanzienlijk. Het is natuurlijk essentieel dat je eigen nagels gezond blijven!

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Nagelstudio's in de buurt