HandsOn Stoelmassage en Tuina Therapie

Brasemstraat 103, 3525TA Utrecht
4,7
5 reviews
Brasemstraat 103, 3525TA Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,7
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was erg fijn, sfeer was goed, prijs kwaliteit was prima, zeer professioneel en veel tips meegekregen. Op naar de volgende afspraak.
K de wit
10 maanden geleden
Toon reactie salon...
Snel van mijn nek rug klachten af dankzij de goede diagnose en behandeling bij Handson. Behandeling professioneel, volle aandacht in ontspannen sfeer. Ook duidelijke uitleg over wat Chinese massage inhoudt.Indien weer rug en nek problemen krijg dan ga weer naar Handson voor behandeling..
Nicoline
10 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ellemieke
één jaar geleden
Christa is een ware professional die niet alleen goed kan masseren maar ook waardevolle adviezen geeft op het gebied van gezondheid en voeding.
Liesbeth
3 jaar geleden
In een prettige omgeving die rust uitstraalt een persoonlijke en professionele behandeling krijgen. Wat wil een mens nog meer? Heerlijk om zo af en toe bij te tanken en bij herhaling effect van de behandeling te ervaren.
Jacqueline
3 jaar geleden

Over

HandsOn Stoelmassage en Tuina Therapie
Brasemstraat 103
3525TA Utrecht

Bij HandsOn Stoelmassage en Tuina Therapie in Utrecht maakt Christa een einde aan jouw lichamelijke pijnklachten. Christa heeft Chinese geneeskunde gestudeerd en is een gediplomeerd Tuina-massagetherapeut, stoelmasseur en voeding- en lifestyleadviseur. Tuina is van oorsprong een Chinese massage waarbij er druk wordt uitgeoefend op specifieke plekken op het lichaam. Je merkt dat je weer beter in balans bent. Een stoelmassage is een heerlijk laagdrempelige massage waarbij je je kleding gewoon aanhoudt. Kort, maar krachtig en effectief.

MaMaandag
13:0017:00
DiDinsdag
14:0017:00
WoWoensdag
14:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
15:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt