Healing Point

Witte dorphof 48, Rotterdam, 3028EV

Sorry, Healing Point is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Muge Hair & Beauty Salon

45 reviews
Rösener Manzstraat 62, Rotterdam

NB Nails & Beauty

60 reviews
Rotterdamsedijk 415B, 3112 AP Schiedam, Nederland

Diamonds Beauty Salon - Rotterdam

310 reviews
Spanjaardstraat 9b, 3025TG Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
123 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben op aanraden van mijn vrouw eerste keer bij Petruschka geweest. Ik heb fullbody massage gehad met healing en het was heerlijk! Zij is erg professioneel en goed in wat ze doet. Ik kan het iedereen aanraden!
Geweldige massage gehad! Ze werkt op gevoel en weet daardoor precies wat ze doet. Al mijn klachten zijn weg! Haar massages zijn wel stevig, maar zo voel je goed dat er met je spieren is gewerkt. Ik kom zeker terug!
Petruschka is er professioneel en weet wat ze doet. De massage was stevig en fijn. Ze had goed in de gaten waar mijn knooppunten zaten. Ik voelde me tijdens de massage in goede handen. Ik kom zeker snel weer terug!
Ik ben bij meerdere salons geweest maar dit was voor mij ronduit de beste massage die ik heb ervaren. De massage wordt echt precies afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft en daarbij is de druk precies goed. Stevige massage maar dat was erg prettig, en ook waar ik naar opzoek was. Daarnaast kom je helemaal tot rust en voelt mijn lichaam erg ontspannen aan na de behandeling. Ik kom zeker terug!
Heerlijke massage, netjes en vriendelijk.
Toon meer reviews...

Over

Healing Point
Witte dorphof 48
3028EV Rotterdam

Heb je behoefte aan een grondige recharge? Breng dan een bezoek aan Healing Point voor een helende therapeutische massage. Eigenaresse Petruschka heeft veel ervaring en voelt goed aan wat een persoon nodig heeft. De specialiteit van Petruschka is de Aziatische deep tissuetechniek gecombineerd met reiki. Dat is wat de behandeling uniek maakt.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0017:00