Healthy Beauty Me

Stelmakerstraat 13B, 9403VB Assen
4,8
12 reviews
Stelmakerstraat 13B, 9403VB Assen
Dalurenkorting

Reviews

4,8
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Carin
4 dagen geleden
Mooie salon met gebruik van hoogwaardige producten, gerund door een vriendelijke, professionele schoonheidsspecialiste. Ik heb een fijne behandeling gehad met wel verrassend een massage tijdens het gezichtsmasker van schouders , nek, hals. Dat ben ik niet gewend van eerdere salons waar ik in het verleden ben geweest, was een fijne en aangename verassing.
Margriet
6 dagen geleden
Susan
2 maanden geleden
Cherianne
2 maanden geleden
De salon is mooi ingericht en ziet er verzorgt uit. De behandelingen zijn top! Je merkt echt dat ze de tijd voor je neemt. Ik kan mezelf inmiddels een vaste klant noemen en raad dan ook iedereen aan om een heerlijke behandelingen te nemen bij Healthy Beauty Me!
Mariska
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13B
9403VB Assen

Eigenaresse Deniece van schoonheidssalon Healthy Beauty Me vindt dat uiterlijke schoonheid van binnenuit komt, want mooi voelen betekent mooi zijn. De beleving van de kwalitatieve behandelingen staan bij deze rustgevende en unieke salon centraal, want een bezoek moet meer zijn dan alleen een behandeling krijgen. Samen wordt er gekeken naar jou als persoon en wat het beste bij je past. Deniece is allround schoonheidsspecialiste met specialisaties in onder andere acne en de donkere/getinte huid. Ze is tevens diëtiste en weet dus veel af van hoe het innerlijk en uiterlijk een wisselwerking met elkaar kunnen hebben. Extra leuk aan de salon is dat je er tevens shoppen voor exclusieve verzorgingsproducten, zoals handgemaakte biologische geurkaarsen, zeepjes en bad- en doucheproducten. Een bezoek aan Healthy Beauty Me is keer op keer dan ook een ervaring om naar uit te kijken.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
16:0021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt