Heaven Four

Helmholtzstraat 61, 1098LE Amsterdam
4,6
47 reviews
Helmholtzstraat 61, 1098LE Amsterdam

Reviews

4,6
47 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
lia
2 maanden geleden
top pedicure
Nina
3 maanden geleden
Hele fijne sfeer in de salon, Tamara deed echt moeite om het voor mij zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken en ik ben heel tevreden met het eindresultaat! Ik ga zeker weer terug naar Heaven Four voor een refill!
Mara
3 maanden geleden
Great service and relaxing setting!
Leanna
4 maanden geleden
Ik ben zeer tevreden over de schoonheidsbehandeling van Heaven 4. Elke keer heb ik het gevoel dat ik van een korte vakantie thuis kom. Bij Tamara is het nooit lopend bandwerk, maakt niet uit of je een gezichtsbehandeling of massage gehad hebt. Ik kan het iedereen echt aanraden, bij Tamara is men in heel goede professionele handen
Regina
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Heaven Four
Helmholtzstraat 61
1098LE Amsterdam

Waan je in de zevende hemel tijdens een behandeling bij Heaven Four! Deze salon is gelegen aan de Helmholtzstraat in Amsterdam-Oost en staat voor ontspanning en verzorging van het hele lichaam - voor zowel vrouwen als mannen. Het is altijd de droom van eigenaresse Tamara geweest om door een combinatie van professionele behandelingen en kwalitatief hoogwaardige producten, het beste resultaat te behalen. Bij deze salon ervaar je de ultieme beautybeleving. Tamara is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, masseuse en pedicure. Je kunt hier terecht voor diverse beautytreatments!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt