Reviews

3,9
3 reviews
Heel aardige kapster met zeer goede natuurlijke spullen. Ben blij met mijn kapsel! Alleen de salon zelf was even wat anders dan ik had verwacht op basis van de foto's.
Anoniem
5 maanden geleden
Heel fijn ontvangen en vakkundig! zeer tevreden met mijn haar, de afspraak is uiteindelijk goed gekomen dit i.v.m met het zoeken naar het adres , iets te laat was ik maar heel vriendelijk toch nog ontvangen door Ramona. vr gr Dana / Magdalena
magdalena
9 maanden geleden
Ik was op zoek naar een kapper die goed is in krullen knippen. Na een zoektocht van kappers heb ik eindelijk iemand gevonden die weet hoe mijn haar geknipt moet worden. Zeer tevreden en ik hoef niet meer verder te zoeken!
Anoniem
één jaar geleden

Over

Heavenly design
Nieuwe Binnenweg 440B
3023EX Rotterdam

Aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam (in kledingwinkel On Fleek) zit allround kapsalon Heavenly design. Eigenaresse Romana is gespecialiseerd in krullend en kroeshaar maar dit wil niet zeggen dat dit het enige soort haar is dat ze behandelt; iedereen kan in de gezellige salon bij haar terecht. Romana werkt zo veel mogelijk met natuurlijke producten. Zo gebruikt ze voor alle haar- en hoofdhuidbehandelingen producten met natuurlijke ingrediënten en hoef je dus nooit bang te zijn dat je haar beschadigd raakt!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt