Heppie Hendzz

4,8
29 reviews
De Nobelstraat 44, Tilburg

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
29 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
wat Sjadira met mijn nagels heeft kunnen doen is bijzonder. Veel nagelsalons over de wereld gezien. Mijn nagels waren broos, scheurden overdwars in en lieten los (geïsoleerde vorm van psoriasis). Mijn handen durfde ik niet te tonen maar nu zijn ze mijn TROTS. Sjadira neemt haar tijd, werkt heel precies en geeft goed advies. Tilburg is een uur rijden .... zij is het waard!
Zeer warm welkom en eigenaresse is gepassioneerd over de BiaB behandeling. Zeer mooi eind resultaat. Schone werkplek en heerlijke thee.
Super fijn geholpen door lieve Sjadira, je voelt je gelijk op je gemak en ze legt heel goed uit wat ze gaat doen en waarom, heel vakkundig! Zeer tevreden
Sjarida is een gezellige vrouw. Legt goed uit wat ze gaat doen. Ik had een wondje aan mijn nagel(riem) en daar ging ze heel voorzichtig mee om! Nieuwe afspraak is weer gemaakt!! 🥰🥰
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S
Sjadira
4.9
21 reviews

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Spaans
Engels
Nederlands

Over

Heppie Hendzz
De Nobelstraat 44
Tilburg

Voor mooie en verzorgde nagels ben je bij Heppie Hendzz in Tilburg aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor verschillende nagelbehandelingen. Van kunstnagels tot aan nagelversteviging; hier kun je voor alle mogelijke behandelingen terecht. Eigenaresse Sjadira heeft al ruim twaalf jaar ervaring in het vak en heeft in die tijd een passie voor het behoud van de natuurlijke nagels ontwikkeld. Ze denkt graag met je mee, is nauwkeurig en streeft ernaar om altijd de beste kwaliteit te leveren. Haar doel is om jou met een glimlach en tevreden gevoel de salon weer te laten verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:3020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
11:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Gelish
The Gel Bottle

Nagelstudio's in de buurt