Hidden Beauty

Admiraal de Ruyterweg 48, 3031AD Rotterdam
3,7
7 reviews
Admiraal de Ruyterweg 48, 3031AD Rotterdam
Dalurenkorting

Reviews

3,7
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Slecht
Dina makhout
4 maanden geleden
Afspraak gemaakt voor highlights, later nog gebeld of mijn moeder ook mee kon, dit was mogelijk dus heel fijn. Erg lief personeel, bieden je gelijk wat te drinken aan en weten wat ze doen. Resultaat erg mooi, mevr die mij hielp werkte erg snel, ik zie geen lelijke strepen en plukjes zijn mooi verdeeld! Bedankt dames.
Anoniem
7 maanden geleden
Toon reactie salon...
Alleen al om de klantvriendelijkheid zou ik al terug willen gaan, ik werd geholpen door een hele aardige meid, ze wist veel van keratine af. Ik ben echt heel blij. Me haar is mooi glanzend en stijl!
Larissa
één jaar geleden
Connie
één jaar geleden
Ik werd prima geholpen door de kapster, er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Uiteindelijk is een mooi resultaat verkregen. Ik kom zeker terug!
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Hidden Beauty
Admiraal de Ruyterweg 48
3031AD Rotterdam

Heb je onlangs besloten dat het nu toch echt tijd is om van die ongewenste haartjes af te komen? Daarvoor ben je op het goede adres bij Hidden Beauty op de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam. Hier ontharen ze door middel van IPL en leveren ze goede kwaliteit. De slogan is hier niet voor niets ontdek jezelf en wordt flitsend mooi. Verder zit je hier ook goed voor langere, vollere wimpers en make-up. De salon geeft je een huiskamergevoel, het is net alsof je bij een vriendin koffie gaat drinken. Het team blijft altijd op de hoogte van de laatste trends.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt