Admiraal de Ruyterweg 48, Rotterdam, 3031AD
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Reviews

3,3
11 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ze waren er niet! Voor alle volgende klanten die bij bidden beauty terecht komen en twijfelen vanwege de review, neem het maar serieus! Ik heb hierdoor mijn nicht bruiloft gemist! Voor de eigenaren van bidden beauty: als jullie de verantwoordelijkheden niet aan kunnen voor het hebben van een eigen zaak sluit em dan!
Top!
The store was closed at 10:30 right when I had my appointment. That is poor service from Hidden Beauty. I would not recommend it to any of my contacts!
Ten eerste ; ze was er niet om 10 uur ( ik heb er meer dan een half uur voor een gesloten deur gewacht ), vervolgens kwam er een medewerker maar die had geen sleutels dus weer 15 min gewacht . Er waren samen met mij nog twee anderen die aan ht wachten waren en die ook om 10 uur een afspraak hadden . Ze had ons alledrie op 10 uur ingepland . Vervolgens werd 40 min later de zaak geopend maar vooralsnog was de eigenaar er nog steeds niet maar wel nu twee medewerkers die overigens niks wisten over de prijzen en behandelingen . Ze vroegen ht aan ons! Ben toen gewoon weggegaan . Zal hier dan ook absoluut niet meer terugkomen.
Slecht
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

I
Ikram

Behandelingen

Ontharen
N
Nisrine

Behandelingen

Haar

Over

Hidden Beauty
Admiraal de Ruyterweg 48
3031AD Rotterdam

Heb je onlangs besloten dat het nu toch echt tijd is om van die ongewenste haartjes af te komen? Daarvoor ben je op het goede adres bij Hidden Beauty op de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam. Hier ontharen ze door middel van IPL en leveren ze goede kwaliteit. De slogan is hier niet voor niets ontdek jezelf en wordt flitsend mooi. Verder zit je hier ook goed voor langere, vollere wimpers en make-up. De salon geeft je een huiskamergevoel, het is net alsof je bij een vriendin koffie gaat drinken. Het team blijft altijd op de hoogte van de laatste trends.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt