Hidden Beauty

Admiraal de Ruyterweg 48, 3031AD Rotterdam
2,8
11 reviews
Admiraal de Ruyterweg 48, 3031AD Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen

Reviews

2,8
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ze waren er niet! Voor alle volgende klanten die bij bidden beauty terecht komen en twijfelen vanwege de review, neem het maar serieus! Ik heb hierdoor mijn nicht bruiloft gemist! Voor de eigenaren van bidden beauty: als jullie de verantwoordelijkheden niet aan kunnen voor het hebben van een eigen zaak sluit em dan!
Anoniem
één maand geleden
Top!
Anoniem
2 maanden geleden
The store was closed at 10:30 right when I had my appointment. That is poor service from Hidden Beauty. I would not recommend it to any of my contacts!
Anoniem
2 maanden geleden
Ten eerste ; ze was er niet om 10 uur ( ik heb er meer dan een half uur voor een gesloten deur gewacht ), vervolgens kwam er een medewerker maar die had geen sleutels dus weer 15 min gewacht . Er waren samen met mij nog twee anderen die aan ht wachten waren en die ook om 10 uur een afspraak hadden . Ze had ons alledrie op 10 uur ingepland . Vervolgens werd 40 min later de zaak geopend maar vooralsnog was de eigenaar er nog steeds niet maar wel nu twee medewerkers die overigens niks wisten over de prijzen en behandelingen . Ze vroegen ht aan ons! Ben toen gewoon weggegaan . Zal hier dan ook absoluut niet meer terugkomen.
Ayse
4 maanden geleden
Slecht
Dina makhout
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Hidden Beauty
Admiraal de Ruyterweg 48
3031AD Rotterdam

Heb je onlangs besloten dat het nu toch echt tijd is om van die ongewenste haartjes af te komen? Daarvoor ben je op het goede adres bij Hidden Beauty op de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam. Hier ontharen ze door middel van IPL en leveren ze goede kwaliteit. De slogan is hier niet voor niets ontdek jezelf en wordt flitsend mooi. Verder zit je hier ook goed voor langere, vollere wimpers en make-up. De salon geeft je een huiskamergevoel, het is net alsof je bij een vriendin koffie gaat drinken. Het team blijft altijd op de hoogte van de laatste trends.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt