Reviews

4,7
75 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Sandra
2 dagen geleden
Eigenaren en kapper/kapster zijn wrg professioneel. Veel ervaring en denken goed mee met de klant. Reserveren op deze manier werkt super, alleen moest er iemand verzet worden omdat de 2 agenda’s gelijk staan. Maar dat wordt opgelost. Ik ben positief verrast en kom zeker terug.
Ted
7 dagen geleden
Marleen
2 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Ben echt heel blij met mijn nieuw haar. Het is niet so gemakkelijk om echt goede kapper te vinden, en dat is de eerste plaats in Breda, waar heb ik die gezien.
Zanna
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Hier en Dhaar
Reigerstraat 14
4811XB Breda

De creatieve hotspot Hier en Dhaar is een bijzondere salon. Een creatieve melting pot in alle opzichten. Iedereen is welkom, jong, oud, ambtenaar of marketeer, student of gepensioneerde. De kapsalon doet bovendien ook dienst als expositieruimte voor kunstenaars. Jeffrey wil dat je naar huis gaat met goed geknipt haar wat je zelf ook zo in model kan brengen. In de salon vind je een heuse photobooth waarin de bezoekers worden gefotografeerd met hun nieuwe kapsels. ‘Echte mensen’, zegt Jeffrey, ‘dat is toch veel een betere insteek dan bewerkte foto’s van modellen?’

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt