High on Beauty Reviews

Markerkant 12 01-24, Almere

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit was mijn eerste bezoek bij Liza. Een professionele schoonheidsspecialiste. Ze besteedde aandacht aan de sfeer (welkom heten, drankje en een deken). Ze nam de tijd om mijn huid te analyseren en besprak wat zij voor behandeling wilde doen. Ze legde alles tijdens de behandeling uit maar liet ook stiltes vallen om te genieten van de behandeling. Na de facial zette Liza mijn allereerste set one by one. Ook hier weer aandacht voor mijn wensen. Ik ben zeer tevreden. Nieuwe afspraken zijn geboekt!
Liza is een hele aardige lieve deskundige vrouw die je heerlijk laat ontspannen ze neemt de tijd voor je..voor herhaling vatbaar Dank je wel Liza tot de volgende afspraak Bedankt voor je nuttige tips
Ik heb een donkere huid en heb last van hyperpigmentatie, Liza heeft echt goed geluisterd en mijn huid geanalyseerd. Het is nu een week na de behandeling en mijn vlekken zijn al zichtbaar minder en mijn huid voelt zo ongelofelijk zacht!! Voor de donkere huid is het moeilijk de juiste schoonheid specialisten te vinden omdat daar echt specifieke kennis voor nodig is! To all my melanin beauties; bij Liza ben je aan het juiste adres! Mijn wimpers zijn na een week nog even mooi en vol als de vorige!
Ik ben erg blij met mijn wimperextensions. Zeer tevreden met de hele ervaring en ik kom zeker terug!