HILLS BRIGHT BEAUTY CENTRE

Maasstadweg 1, 3079DZ Rotterdam
4,2
23 reviews
Maasstadweg 1, 3079DZ Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,2
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb een afspraak gemaakt, en toen ik op het adres verscheen was ze blijkbaar op vakantie. Maar de kapster die op dat moment aan het werk was, geloofde niet dat ik een afspraak zou hebben, want dat kom zogenaamd niet. Maar ze bracht het op een neerbuigende toon en dat het raar vond. Ook gaf ze aan van “bel haar maar voor je afspraak”. Ik ben maar weer terug naar huis gegaan. Ik kreeg een dag later een mail dat ze op vakantie is en sorry voor de ongenoegen. Ik zal geen nieuwe afspraak meer maken, en die dame die in de salon aanwezig was mag wel aan der toon werken. Door haar geef ik Hills geen 2e kans. Jammer dit
Anna
3 maanden geleden
goede service
Anoniem
4 maanden geleden
Rina
5 maanden geleden
Ik heb een paar keer mijn wenkbrauwen laten epileren bij hilla. Ze is heel professioneel en weet wat ze doet. Ik kom hier zeker vaker en dit salon is echt een aanrader!
Anoniem
6 maanden geleden
Hilla is een hele aardige professionele dame. Ik raad het zeker iedereen aan!
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

HILLS BRIGHT BEAUTY CENTRE
Maasstadweg 1
3079DZ Rotterdam

Heb je last van vervelende haartjes in je gezicht maar durf je deze zelf niet te verwijderen of ben je hier niet zo goed in? Kom dan langs bij HILLS BRIGHT BEAUTY CENTRE, welke op loopafstand ligt van station Rotterdam Lombardijen. Eigenaresse Hilla is gespecialiseerd in het verwijderen van gezichtsbeharing met behulp van een touwtje. Door middel van deze methode kunnen de haartjes heel precies verwijderd worden waardoor jij weer geniet van een zijdezachte huid zonder vervelende haartjes. Handig om te weten: de salon deelt het pand met een kapper.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt