Reviews

4,7
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik kon de ingang eerst niet vinden; Holistic Kiwi zit in een kantoorgebouw en dat had ik niet door. Toen dat eenmaal duidelijk was heb ik een heel prettige, professionele behandeling gekregen. Kitti heeft alles tot in de puntjes geregeld; bij het eerste bezoek neemt ze de tijd om te bespreken wat je wil en hoe je huid is, etc. De behandeling zelf was prettig en effectief, ze legt alles goed uit en is in voor een gezellig gesprek, maar ook stilte en rust. Fijne producten ook. Driewerf hoezee!
Anoniem
4 dagen geleden
Anoniem
4 maanden geleden
De gezichtsbehandeling was heerlijk. Ik werd ook super vriendelijk ontvangen en behandeld. Service was geweldig, omdat de eerste afspraak wegens overmacht niet door kon gaan werd aangeboden om de gehele behandeling gratis te doen! Ik kom zeker nog een keer terug.
Carolien Goedegebure
6 maanden geleden
Geweldig, ik heb een gezichtsbehandeling van 75 min gehad en vind t iedere cent waard! Volgende afspraak is alweer geboekt
elly wijnen
7 maanden geleden
De massage was echt super!!
Carola Koorn
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Holistic Kiwi
Weena-Zuid 130
3012NC Rotterdam

Hoe fijn is het als je je niet meer druk maakt om de kleine dingen en meer tijd kunt besteden aan de zaken die echt belangrijk zijn? Juist! Bij Holistic Kiwi helpen ze jou om klachten die zijn ontstaan door stress te verminderen. Ze doen dit door middel van op maat gemaakte massage- en huidverzorgingsbehandelingen. Er wordt gewerkt met producten van het merk Snowberry die gebruik maken van de zuiverheid en kracht van Nieuw-Zeelandse inheemse planten. Eigenaresse Kitti is gekwalificeerd holistisch therapeut en oorspronkelijk afkomstig uit Nieuw Zeeland.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt