Reviews

4,3
52 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
De behandeling was heerlijk en ik heb kennisgemaakt met nieuwe produkten. Het enige minpuntje is de salon in de kelder met onafgewerkt plafond.
Edith der Weduwen
11 dagen geleden
Ik heb net genoten van een heerlijk gezicht behandeling ( microdermabrasie + ultrageluid). Mooi salon, zeer vriendelijke medewerksters en zeer vakbekwaam.
Danny Nambukara
14 dagen geleden
Anoniem
20 dagen geleden
Super goede ontvangst. Duidelijke uitleg. En eigenlijk heel lief. Kwam voor gezichtsbehandeling, maar omdat ik mijn spieren zo verkrampt waren werd daar uitvoerig aandacht aan besteed. Goede uitleg producten! Super positieve gevoel bij hen!
Marlies Terluin
25 dagen geleden
Fijne nette salon, perfect geadviseerd en geholpen, aanwinst voor Hillegersberg
jacqueline klaassen
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

House 4 Beauty
Weissenbruchlaan 126
3054LS Rotterdam

In het beautyhuis House 4 Beauty in Hillegersberg komt alles op het gebied van schoonheid samen. Hier bieden ze een totaalervaring als het om beauty gaat. De gediplomeerde en ervaren kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, tandenwitters en nagelstylisten werken samen onder één dak met hetzelfde doel: jou de optimale beautybeleving bieden. Je kunt er makkelijk met het hele gezin naartoe. Als de kinderen in de kappersstoel zitten geniet jij van een massage of terwijl je man een facial ondergaat laat jij je haren en nagels doen. Ideaal toch?

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt