The Beauté Parlour

Weissenbruchlaan 126, Rotterdam

The Beauté Parlour heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

JS Hairstudio

118 reviews
Tamboerstraat 6A , Rotterdam Netherlands

Amro Style

880 reviews
Peppelweg 76a, 3053GN Rotterdam

Beautypalacerotterdam

165 reviews
Zaagmolenstraat 48B, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,4
517 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Helemaal ruk!! Stond van de week voor een gesloten deur!! Terwijl ik een afspraak had! Paar keer gebeld maar werd niet oogenomen
Bij aankomst blijkt er een briefje te hangen met: salon ter overname aangeboden. Stond dus voor een dichte deur en afspraak was niet afgezegd. Slechte service dus.
De salon was gesloten toen ik om 10.00 uur aankwam. Heb 20 minuten gewacht, verschillende keren gebeld op het telefoonnummer dat vermeld stond maar niet opgenomen, of terug gebeld. Ik heb 35 minuten gereden voor deze behandeling om uiteindelijk voor een dichte deur te komen staan. Tot op heden nog geen telefoon gehad van de salon, erg teleurstellend allemaal.
Het was een behandeling om het goed te maken met het vorige keer.. maar ik stond voor een dichte deur! Niemand heeft mij iets laten weten en ik krijg geen reactie op mijn mailberichten. Kortom ik wil mijn geld terug.
De salon was de hele dag gesloten. Ook kreeg ik telefonisch geen contact en geen antwoord via de mail.
Toon meer reviews...

Over

The Beauté Parlour
Weissenbruchlaan 126
Rotterdam

In de schoonheidssalon The Beauté Parlour​ in Rotterdam komt alles op het gebied van schoonheid samen. Je bent hier aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, manicures, pedicures én kappersbehandelingen.

Hier bieden ze echt de totaalervaring als het om beauty gaat. De gediplomeerde en ervaren kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten en nagelstylisten werken samen onder één dak met hetzelfde doel: jou de optimale beautybeleving bezorgen. Je kunt er makkelijk met het hele gezin naartoe. Als de kinderen in de kappersstoel zitten geniet jij van een massage of terwijl je man een facial ondergaat laat jij je haren en nagels doen. Ideaal toch?

MaMaandag
12:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten