Reviews

4,6
33 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
I ben zeer tevreden over mijn bezoek aan deze kapper. Vriendelijke kapster en mijn haar zat precies zoals ik het wilde. Zal hier zeker terugkomen.
Jeanne Peskens
één maand geleden
Wouter Gravesteijn
2 maanden geleden
Prima geregeld allemaal. Vanaf de boeking tot en met het afrekenen. Fijn ontvangst Goed en netjes geknipt Vriendelijke kapster Prijs zoals van te voren aangegeven
Hennie van Dijsseldonk
2 maanden geleden
Voor mij een eerste bezoek aan deze salon. Vriendelijk ontvangen en ook op het afgesproken tijdstip geholpen. Heel aardig geholpen door Marieke, luisterde en overlegde goed naar wat mijn wensen waren. Alles prima in orde, ik kom hier zeker terug.
Marinke Scholten
4 maanden geleden
Topdalon! Hier weten ze wat knippen en stylen is!
Larissa Meijer
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

House of Hair no 1
Willibrorduslaan 34
5581GE Waalre

Bij House of Hair no 1 is kwaliteit gegarandeerd door de Haute Coiffure Française vaktechniek. De Haute Coiffure Française is een mondiale organisatie van topkappers die zeer alert is op ontwikkelingen in de mode en de culturele wereld. Het doel van de organisatie is elkaar te stimuleren tot steeds mooiere creaties. De salon was Finalist van de Internationale Haute Coiffure Francaise Trophy 2014 in Parijs en haalde de tweede prijs bij de publieksprijs. Ze kijken naar je persoonlijke uitstraling en lifestyle zodat je een look krijgt die echt bij je past.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
08:3020:00
Zaterdag
08:3016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt