House of Tranquillity

Jan Sluijtersstraat 28, 3059VC Rotterdam
4,8
75 reviews
Jan Sluijtersstraat 28, 3059VC Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
75 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gekozen voor Thaise Massage eenmaal daar aangekomen mijn klachten aan Duong uitgelegd hij luisterde hier aandachtig naar. Dit waren voornamelijk nek schouder en rug klachten. Hij is toen begonnen ik heb een combi massage gehad waarin hij verschillende technieken gebruikte en ook uitlegde waarom hij voor deze technieken koos. Ik heb de massage als zeer fijn ervaren hij weet echt wat hij doet en het resultaat is er dan ook. De salon is erg hygiënisch en er hangt een rustgevende sfeer wat ik ook als erg prettig aanvaar. Dus zoekt een goede massage met een kundige masseur die weet wat hij doet in een schone omgeving en die echt luistert en de tijd neemt dan ben je hier op de juiste plek. Ik ga de volgende keer terug voor een kruidenstempel massage.
Duong heeft me een erg goede massage gegeven en een fijn gesprek. Ik zal zeker terugkomen.
De atmosfeer in de kamer was erg fijn. Er stond rustige muziek op, op een afstandje zodat het niet overdreven aanwezig was. Daarnaast maakte hij gebruik van verschillende oliën/technieken wat erg fijn was. Hij was vriendelijk en respectvol. Daarnaast gaf hij aan wanneer hij doorging naar de wat zwaardere/traditionele technieken waarbij meer lichamelijk contact is. Dit allemaal samen zorgde ervoor dat het niet ongemakkelijk was. Hij nam de tijd en besteedde extra aandacht aan de probleemgebieden.
Ik had een rug/nek/schoudermassage van een uur. Hij past verschillende technieken toe en dat is erg effectief om de spieren los te maken. De druk was goed (geen aaiwerk) en alles werd onder handen genomen. Ook de nek wordt goed gemasseerd. Zeker een aanrader als je “vast” zit, hij krijgt het wel los zonder te pijnigen. De salon is schoon en er heerst een fijne sfeer. Na de massage kreeg ik een verfrissend munt/citroen drankje. Ik ga zeker terug!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Duong
Massage therapeut
4.9
12 reviews

Behandelingen

Massage

Over

House of Tranquillity
Jan Sluijtersstraat 28
3059VC Rotterdam

Ben je op zoek naar kalmte? Ben je net even te gestrest de laatste tijd en heb je dringend behoefte aan ontspanning? Boek dan een momentje voor jezelf bij House of Tranquility. Hier bieden ze traditionele Thaise massages, ontspanningsmassages met olie, hoofd-, nek- en schoudermassages, gezichtsmassages, hotstone massages en kruidenstempelmassages aan. Je verdient het!

MaMaandag
19:0022:30
DiDinsdag
19:0022:30
WoWoensdag
19:0022:30
DoDonderdag
19:0022:30
VrVrijdag
19:0022:30
ZaZaterdag
14:0020:00
ZoZondag
14:0020:00
Salonawards
Top Rated 2017Top Rated 2016

Massagesalons in de buurt