Huid Atelier - Natuurlijke schoonheidssalon

Berg en Dalseweg 52, Nijmegen, 6522BM

Sorry, Huid Atelier - Natuurlijke schoonheidssalon is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
438 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Goede behandeling
Was geweldig, dank!
Eens in de ongeveer 6 weken ga ik voor een fijne gezichtsbehandeling naar Lisanne, ze doet alles met heel veel precisie en legt uit wat ze doet en aanbrengt. De ruimte is comfortabel, rustgevend en Lisanne is heel erg vriendelijk en heeft veel kennis van wat ze doet. Voor mij geen andere schoonheidssalon meer!
Fijne sfeer, Lisanne is geduldig en vertelt wat ze aan het doen is.
Fijne salon, waar ik zeker opnieuw heen ga. Lisanne is deskundig en vriendelijk. En denkt constructief mee over de juiste behandeling. Gebruikt ook fijne producten.
Toon meer reviews...

Over

Huid Atelier - Natuurlijke schoonheidssalon
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen

Huid Atelier Nijmegen is een natuurlijke schoonheidspraktijk voor vrouwen die bewust zijn of willen worden van gezonde huidverzorging. Als huidspecialist doen Ilse en Lisanne niets liever dan je helpen met je huid onzekerheden, het delen van kennis over stoffen in cosmetica die je dagelijks op je huid smeert en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn.

In de praktijk wordt er gewerkt met de biologische, natuurlijke huidverzorging van Dr. Baumann en Dermaviduals. Omdat elke huid uniek, persoonlijk en zijn eigen behoefte heeft stellen ze in deze salon een op maat gemaakt product voor je samen. Samen kijk je naar je huidige huidconditie en helpen ze je een mooie, gezonde huid te realiseren.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten