Huid Atelier - Natuurlijke schoonheidssalon

4,8
353 reviews
Berg en Dalseweg 52, Nijmegen, 6522BM
Maandag open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
353 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke behandeling gehad 😊 Lisanne is vakkundig En vriendelijk werkt met goede natuurlijke Producten (dus VRIJ van rotzooi die je niet op je huid wilt hebben) Dermaviduals Erg tevreden
Kundige, vriendelijke en transparamte schoonheidsspecialiste die werkt met 100℅ natuurlijke producten. Mooie salon met een rustige uitstraling.voelt niet commercieel aan.
Heerlijk rustgevend en een boost voor de huid.
Erg fijne behandeling door een rustige en vakkundige dame die weet was ze doet. Mooie en verzorgde ruimte. Ik kwam helemaal ontspannen weer thuis.
Lisanne is ontzettend vriendelijk en professioneel. Ze geeft bij iedere stap rustig duidelijk aan wat ze gaat doen. Een oase van rust! Echt een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisanne
4.9
52 reviews

Over

Ik ben Lisanne, Huidspecialist van Huid Atelier in Nijmegen. In de praktijk zie ik vrouwen van alle leeftijden die bewust zijn of willen worden van gezonde huidverzorging. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid.

Behandelingen

Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Lisanne

Professioneel6
Zorgzaam5
Vakkundig5

Over

Huid Atelier - Natuurlijke schoonheidssalon
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen

Huid Atelier Nijmegen is een natuurlijke schoonheidspraktijk voor vrouwen die bewust zijn of willen worden van gezonde huidverzorging. Als huidspecialist doen Ilse en Lisanne niets liever dan je helpen met je huid onzekerheden, het delen van kennis over stoffen in cosmetica die je dagelijks op je huid smeert en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn.

In de praktijk wordt er gewerkt met de biologische, natuurlijke huidverzorging van Dr. Baumann en Dermaviduals. Omdat elke huid uniek, persoonlijk en zijn eigen behoefte heeft stellen ze in deze salon een op maat gemaakt product voor je samen. Samen kijk je naar je huidige huidconditie en helpen ze je een mooie, gezonde huid te realiseren.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt