Huid Rotterdam

4,7
42 reviews
Westerstraat 29 , Rotterdam.
Open Vandaag: 08:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,7
42 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Sylvie denkt mee en kijkt echt wat je huid nodig heeft. Mijn huid ziet nu echt een stuk mooier uit. Parkeren kan ook gemakkelijk in de buurt.
Fijne behandeling. Mijn huid is weer lekker fris en schoon. Fabienne was heel aardig.
Always a perfect experience
friendly and patient
Fijne behandeling!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Na mijn jaren werkervaring als allround schoonheidsspecialiste vond ik het een mooie stap om een nieuwe ontwikkeling door te maken. In eerste instantie door de basis- en vervolgopleiding medisch schoonheidsspecialist dermatologie te volgen. Hier heb ik kennisgemaakt met de meer medische kant van het vak. Deze opleiding heeft mij ertoe gebracht dat ik nog verder wilde studeren in mijn vak. In 2023 ben ik verhuisd naar Den Haag om te gaan studeren aan de Haagse Hogeschool met als doel om huidtherapeut te worden. Ik ben ontzettend leergierig en kan mijn enthousiasme goed kwijt in mijn vak. De huid vind ik een super interessant orgaan maar weet ook door mijn eigen ervaringen met acne en eczeem dat de huid ook voor ongemakken kan zorgen. Ik heb daarom mijn vak er van gemaakt om mensen letterlijk lekkerder in hun vel te laten zitten. Bij HUID voer ik schoonheidsbehandelingen uit en kan ik je ook informeren over de huidtherapie behandelingen.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Huid Rotterdam
Westerstraat 29
Rotterdam.

Op een prachtige locatie in Rotterdam vind je de HU!D Rotterdam. In deze salon kun je terecht voor een ruime hoeveelheid kwalitatief hoogstaande en resultaatgerichte huidbehandelingen die je een jongere, frissere en gezondere uitstraling zullen geven. Je kunt kiezen voor een chemische of fruitzuurpeeling, een microdermabrasie, een behandeling met de dermapen, camouflagetherapie of laserbehandelingen. Bij HU!D Rotterdam staan kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel en dat zie je aan alles terug. Ze werken daarom onder andere met Dermaquest, Lycogel en Mineralogie.

MaMaandag
08:0021:00
DiDinsdag
08:0021:00
WoWoensdag
08:0021:00
DoDonderdag
08:0018:00
VrVrijdag
08:0018:00
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Huid Rotterdam

Huid Rotterdam is geopend van maandag tot woensdag van 08:00 tot 21:00, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 18:00 en zaterdag van 08:00 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Huid Rotterdam zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Peeling en Microdermabrasie
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 41,36.
Bij Huid Rotterdam kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Huidklinieken in de buurt