Reviews

4,0
6 reviews
Anoniem
één jaar geleden
Ik ben behandeld maar zie totaal geen verschil. Dame die het heeft gedaan kon ook niet met de aparaat omgaan. Ben teleurgesteld. Zonde van mijn geld.
Anoniem
één jaar geleden
Ik had permanente make-up voor mijn wenkbrouwen geboekt via treatwell.Er was iets mis met het reserveren want eigenlijk waren ze gesloten op vrijdag . Toch is Angela speciaal naar de salon gekomen vanaf haar vakantie adres .Dus ik was superblij dat ik meteen geholpen werd . Alles werd eerst goed gereinigd en daarna afgetekend .Er is bij mij de hairstroke techniek gebruikt , waarbij er met een heel smal scherp mesje kleine krasjes worden gemaakt waarna er pigment/verf wordt aangebracht .De pijn valt mee.Het voelt als een schaafplekje .Epileren is pijnlijker . . In overleg met mij werd de vorm bepaald . Ook kreeg ik nog de 35% korting van de mei aktie waar ik niks van wist . En toevallig heet ik net als de eigenaresse ook Angela .
angela
één jaar geleden
Chantal
één jaar geleden
Mary
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Huidinstituut Cardona
Werflaan 39
2725DE Zoetermeer

Ben jij op zoek naar ervaren professionals die de hand niet omdraaien voor verschillende huidproblemen? Cardona Huidinstituut ligt op een perfecte locatie en zet haar ervaring en vakkennis al jaren in voor goede uiterlijke verzorging. Je kunt er terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Van harsen of waxen, tot aan permanente make-up. De praktijk biedt je hoogopgeleide specialisten, ieder met ruime ervaring. Cardona maakt ook gebruik van Mesotherapie. Deze behandeling verbetert de stevigheid en elasticiteit in het gezicht.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt