Reviews

4,5
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het is een fijn en een relaxte middag ik kom herboren ervan terug
sandra
3 dagen geleden
Mia maakt op mij een hele deskundige indruk, zij neemt alle tijd om de behandeling uit te leggen. Zij heeft mij op een prettige manier behandeld en geadviseerd over wat ik zelf kan doen.
Toos Coenen
17 dagen geleden
Competente schoonheidsspecialiste. Houdt in alle opzichten rekening met de cliënt en geeft duidelijke en eerlijke informatie, Ik ben zeer tevreden over de behandeling en benieuwd naar het vervolg! Zal haar zeker aanbevelen.
Anoniem
3 maanden geleden
Ik heb genoten van een heerlijke behandeling. Mia geeft duidelijke uitleg over de diverse behandelingen en is bijzonder enthousiast. Zij laat je vrij in de keuze voor behandelingen en het gebruik van de produkten. Daarnaast geeft zij goed advies. Ik ga zeker terug.
Marian Karel-Hoogma
6 maanden geleden
Mijn eerste afspraak bij Mia is goed bevallen. De uitleg was duidelijk en de behandeling erg fijn.
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Huidverbeteringsstudio Mia Hendriks
Winston Churchilllaan 10
Sittard

Wil je nu eindelijk eens die verdiende aandacht aan je huid geven? Ga dan naar Schoonheidssalon Mia Hendriks in Sittard en laat het professionele team jouw natuurlijke, uiterlijke schoonheid onderhouden en zelfs verhogen. Mia is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gebruikt producten van het merk Reviderm. Gun jezelf een behandeling in een gezellige, warme ambiance en ervaar eerlijk vakmanschap.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten