Huidzorg Balans

Rijskade 1, 2641NA Pijnacker
4,8
4 reviews
Rijskade 1, 2641NA Pijnacker

Reviews

4,8
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een bezoek aan Huidzorg Balans is iets waar ik iedere keer erg naar uitkijk. Naast het sfeervolle en frisse interieur is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ondertussen heb ik twee verschillende huidbehandelingen ondergaan: laserontharing en peeling. Bij beide behandelingen heb ik erg goede resultaten geboekt en ben ik over het algemeen erg happy. Iedereen die last heeft van een gevoelige huid (en ontstekingen) na het ontharen: een bezoek aan deze praktijk voor een laserbehandeling is zeker een aanrader! De behandeling is erg effectief en voordat je het weet zijn die vervelende ontstekingen en ingegroeide haartjes verleden tijd. Daarnaast heb ik altijd al last gehad van een erg droge huid in mijn gezicht; en besloot ik een aantal peelings te doen bij deze huidpraktijk. Ondertussen zijn mijn klachten na slechts 3 peelings al een héél stuk minder, en helpen de huidproducten die ik op aanraden van de betreffende huidtherapeut heb gekocht ook erg mee. Dus... ben je op zoek naar een persoonlijke huidpraktijk met huidtherapeuten die je voorzien van advies op maat, en ook kijken naar (preventieve) oplossingen voor het lange termijn zodat je de beste resultaten kunt boeken? Dan mag een bezoek aan deze praktijk zeker niet ontbreken.
Anne Sunderman
één jaar geleden
Een hele frisse praktijk met deskundige huidtherapeuten! Er werd veel aandacht besteed aan factoren die mijn acne mogelijk verergeren. Dankzij de acnebehandelingen, peelings en het thuisadvies is mijn huid helemaal opgeknapt. Super tevreden met mijn huid, de service en deskundigheid van huidzorg balans!
Charlotte
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Ik heb goeie ervaringen! Mijn huid is een stuk rustiger en me acne is een stuk minder geworden . Je word goed geholpen !
Laurien
één jaar geleden
Toon reactie salon...
"Ik ben super blij dat ik via mijn zusje hier terecht bent gekomen. Ze luisteren goed naar je wensen en zijn altijd bereikbaar via de app of telefonisch. Ik ben ook super blij met haar behandeling, producten en ze is ook betaalbaar. Je bent geen nummer voor haar, ze neemt de tijd en doet het alles met liefde. Ik zou iedereen haar aanraden!"
Ghita
één jaar geleden
Toon reactie salon...

Over

Huidzorg Balans
Rijskade 1
2641NA Pijnacker

Op de Rijskade te Pijnacker vind je Huidzorg Balans, een salon met specialisatie in huidverbetering. Eigenaresse Lisa is dan ook een expert in het genezen van je huid en het voorkomen van huidproblemen. Ze heeft veel werkervaring opgedaan bij verschillende praktijken en loopt mee als gastdocent op de opleiding huidtherapie waardoor ze nog altijd goede inzichten heeft op de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied. Wat voor een huidtype je ook hebt, bij Huidzorg Balans word je geholpen door een team van hbo-gediplomeerde huidtherapeuten die verder kijken dan de huidklacht.

Handig om te weten: de ingang van de salon is rolstoeltoegankelijk en de salon is voorzien van een traplift.

MaMaandag
08:3017:30
DiDinsdag
08:3021:30
WoWoensdag
08:3021:30
DoDonderdag
08:3017:30
VrVrijdag
08:3017:30
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt