I SHINE ALMERE MASSAGE & BEAUTY

Lampjestraat 9, 1336ZB Almere
Lampjestraat 9, 1336ZB Almere

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb me nergens zo op m'n gemak gevoeld. Ze legde alles heel goed en duidelijk uit voor we met de zwangerschapsmassage begonnen. De massage zelf was een geweldige ervaring en super ontspannend. Ik heb mijn vaste plek voor massages in iedergeval gevonden.
Je voelt je op je gemak!
Deze behandeling voelt héérlijk! Ik sport veel en mijn benen waren moe en ik hielden vocht vast. Ik wilde voor de vakantie even een effectieve behandeling met voelbare resultaten. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling. Dankje Shirley
Gisteren ben ik voor het eerst bij I Shine geweest voor een massage, lashlift, wenkbrauwen en wimpers verven. Alles werd heel goed uitgelegd en met je doorgenomen. Echt een aanrader! De massage was heerlijk en mijn wimpers en wenkbrauwen zien er prachtig uit! Ik kom zeker terug.
Super fijne zwangerschapsmassage gehad! Goede uitleg en neemt de tijd voor je, dat is heel fijn! Zeker een aanrader wat betreft massages of andere behandelingen!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Salon
eigenaar
4.8
6 reviews

Over

Na een lange carriere op kantoor, ben ik in 2014 mijn salon begonnen, hierin heb ik echt mijn passie gevonden en ik heb in de loop der jaren ook al veel klanten op mijn pad mogen krijgen waar ik ook echt iets voor heb kunnen betekenen! Ik hoop u/jou ook snel eens te mogen ontvangen in de salon

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht

Portfolio

Over

I SHINE ALMERE MASSAGE & BEAUTY
Lampjestraat 9
1336ZB Almere

I Shine is een salon in de Stripheldenbuurt in Almere Buiten. Het team snapt als geen ander dat het lastig is om tijd voor jezelf in te plannen en dat vaak je werk, je gezin en drukke sociale leven veel van je kostbare tijd en energie opslurpen. Herken je dit en wil je graag je hoofd leeg maken, de batterij weer opladen en lekker in je vel komen? Boek dan nu een schoonheidsbehandeling, massage of andere behandeling bij I Shine. Hier nemen ze alle tijd voor je zodat je daarna weer fris, uitgerust en energiek het leven tegemoet kan treden.

Let op: in verband met het coronavirus is de salon tijdelijk gesloten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
12:3021:00
WoWoensdag
12:3021:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:3017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
11:0017:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Massagesalons in de buurt